25n
Orgull
Orgull

Les àrees metropolitanes de València i Alacant registren més de 50 litres acumulats

EP

Les àrees metropolitanes de València i Alacant registren més de 50 litres acumulats
07/09/2019 -

El cap de setmana ha arrancat amb ruixats d’intensitat forta durant la matinada, focalitzats en les àrees metropolitanes d’Alacant i València, on des de la matinada i fins a les 9 hores s’han acumulat 55,5 i 54 litres per metre quadrat a Manises i Quart de Poblet, respectivament.

Les pluges, centrades en els entorns d’Alacant i València, han sigut localment molt forts a l’Horta Oest i en l’oest de la ciutat de València, segons ha informat Aemet.

En aquest context, els punts on més s’ha acumulat l’aigua han sigut Manises (València), amb 55,4 litres per metre quadrat; Quart de Poblet (València), amb un total de 54 l/m2; l’Aeroport de València, amb 45 l/m2; Alacant, amb 31,2 m2, i l’estació de Vivers de València, amb 30,3 litres per metre quadrat.

Així, les estimacions de precipitació del radar mostren com les precipitacions de la matinada han estat molt focalitzades entre la capital i l’Horta Oest. La zona de màxims es va localitzar entre Manises, Quart, Aldaia, Mislata i oest i sud de València.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut 23 trucades relacionades amb les pluges durant la matinada en la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =