25n
25N
25N

València reforça la seguretat de nadadors i nadadores amb un canal de natació a 200 metres en les platges urbanes

El canal de natació a 200 m. i el que hi ha a 500 m. es mantindran durant tot l’any

València reforça la seguretat de nadadors i nadadores amb un canal de natació a 200 metres en les platges urbanes
25/04/2021 -

L’Ajuntament de València, a través de la Delegació de Platges i en col·laboració amb Nadópatas València i la Regidoria d’Esports, ha aconseguit el vistiplau de la Demarcació de Costes per a la iniciativa d’instal·lar i mantenir durant tot l’any un canal de natació a 200 metres en les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal per millorar la seguretat de moltes persones esportistes i aficionades que practiquen la natació en aquestes platges.

Una vegada aconseguida l’autorització s’està procedint a la instal·lació dels elements que delimitaran este canal i que es mantindran de gener a desembre. Les peticions a Demarcació de Costes per mantenir anualment tant este canal a 200 metres com el que hi ha a 500 metres es renovaran cada any.

El regidor de Platges, Giuseppe Grezzi, ha explicat que aquesta iniciativa sorgeix a partir de la preocupació per la seguretat de les persones que practiquen la natació durant tot l’any en les platges urbanes de València. “Aquesta iniciativa suposa una millora importantíssima per a la seguretat de tots eixos nadadors i nadadores, perquè la línia d’abalisament evitarà que les embarcacions puguen accedir dins del perímetre reservat com a zona de bany”, ha explicat.

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha destacat que “complim així amb una reivindicació històrica i, per fi, en la nostra ciutat i en la platja de la Malva-rosa es podrà nadar durant tot l’any, amb tota la seguretat per a nadadors i nadadores permetent que puguen entrenar els 365 dies de l’any. Unes senyalitzacions que, juntament amb les mesures de seguretat pròpies dels nadadors garanteixen un nivell òptim de seguretat”.

Amb aquesta acció l’Ajuntament de València atén una petició de les associacions de nadadors que practiquen aquest esport durant tot l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 17 =

museo prehistoria