25n
Orgull
Orgull

València reforça la participació ciutadana amb huit nous tècnics i tècniques

València reforça la participació ciutadana amb huit nous tècnics i tècniques
25/06/2021 -

La Junta de Govern Local nomenarà este dilluns com a funcionariat en pràctiques i de carrera a les persones aspirants que han superat la convocatòria de huit tècnics i tècniques de participació ciutadana i transparència. Les huit places, derivades de l’Oferta Pública d’Ocupació de 2016, han sigut cobertes set d’elles per torn lliure i una per promoció interna. Dels huit nous treballadors i treballadores, en un cas la incorporació serà al servici de Transparència i Govern Obert, mentre que la resta ho farà al servici de Descentralització Ciutadana i Transparència.

La regidora de Gestió de Recursos de l’Ajuntament de València, Luisa Notario, ha destacat “el treball fet per este equip de govern per dotar la plantilla dels efectius necessaris per donar el millor servici públic a la ciutadania, concretament en un àrea prioritària per al govern de Joan Ribó, com és la de transparència i participació ciutadana”. En este sentit, ha recordat que “quan arribàrem en 2015 només hi havia una tècnica en tot l’Ajuntament de València dedicada a la participació i vàrem crear una borsa pionera en este consistori fruit de la qual en 2017 ja es varen incorporar quatre persones més”.

Notario ha afirmat que “entre 2010 i 2015 es va produir en este ajuntament una autèntica sagnia en la plantilla municipal, que va perdre a raó d’un centenar d’efectius a l’any fins a arribar a un total de més de 600 treballadors i treballadores”. A partir d’eixe moment, “la convocatòria d’ofertes públiques d’ocupació cada any des de 2015, la confecció de borses de treball i l’aposta per la promoció interna, la formació i la carrera professional, demostren el compromís del nostre govern per dotar a la plantilla municipal dels recursos humans necessaris per a atendre de manera eficaç les necessitats de la ciutadania i ho fem amb polítiques de personal transparents i rigoroses on la discrecionalitat i la falta de planificació ja formen part del passat”, ha afegit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − huit =