caixa popular

València es converteix en referent internacional de la intel·ligència artificial

València es converteix en referent internacional de la intel·ligència artificial
13/09/2017 -

L’edifici Veles e Vents acull aquesta vesprada una trobada de la comunitat internacional CityAl, en la qual s’introdueix València amb la finalitat de promoure el desenvolupament d’iniciatives i empreses basades en la intel·ligència artificial. En la mateixa ubicació se celebrarà, durant dijous i divendres, la tercera edició de l’escola d’estiu de Machine Learning a València.

La regidora delegada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha presentat hui aquests dos esdeveniments, amb els quals la ciutat “es converteix en referent internacional de la intel·ligència artificial i la innovació”. Segons ha explicat, es tracta de dues cites “impulsades en el marc de la política de diversificació, l’economia de la ciutat i de la promoció de les innovadores que apliquen tots els avanços pioners”. “I l’objectiu d’eixa política i d’eixa aposta per aconseguir una València oberta i innovadora, i referent pel seu sistema econòmic local fort i consistent que genere ocupació de millor i major qualitat”, ha explicat.

L’Ajuntament ha impulsat aquestes iniciatives a través de VIT Emprén de València Activa (la xarxa d’emprenedors innovadors de València) i les empreses Solver Machine Learning i BigML, i la regidora Sandra Gómez inaugurarà aquesta vesprada l’escola d’intel·ligència artificial Machine Learning. En aquest acte també participaran el cap de Desenvolupament de Projectes de Google, Andrés Martínez, que abordarà el procés de treball que Google desenvolupa en matèria d’intel·ligència artificial amb iniciatives a Espanya, Europa i Llatinoamèrica, facilitant processos d’innovació i nous models de negoci. A més, també hi participaran l’empresa valenciana Solver Machine Learning i les startups Mesbook, Blinkfire, Emotion Research Lab i Neuronal Bite.

Entre els ponents del curs es troben, entre altres professionals, Enrique Dans, professor de sistemes d’informació, que aprofundirà en el machine learning aplicat al món real, la transformació digital que desenvolupen milions de negocis i els canvis en els processos de treball. Divendres, Sandra Gómez clausurarà l’esdeveniment, en el qual se citaran més de 200 assistents i experts provinents de 14 països: Bèlgica, Alemanya, Suïssa, Holanda, Anglaterra, Finlàndia, França, Afganistan, Iran, Algeria, Turquia, EUA, Xina i Espanya.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats