25n
25N
25N

València, referent en la protecció de la biodiversitat

València, referent en la protecció de la biodiversitat
18/09/2019 -

El regidor d’Ecologia Urbana i vicealcalde, Sergi Campillo, ha participat en la inauguració de la Conferència anual de l’EAZA, l’Associació Europea de Zoos i Aquaris, que acull durant aquests dies el Palau dels Congressos de València. Més de 800 persones, experts i científics, participen en aquesta cita que organitza enguany el Bioparc. Campillo ha valorat la celebració d’aquesta cita en la ciutat, «València compta amb unes instal·lacions molt importants per tal de mostrar la biodiversitat mundial i la local».

En aquest sentit, el vicealcalde ha destacat «instal·lacions com les del Bioparc i l’Oceanogràfic, que són reconegudes a escala internacional, però també recursos naturals autòctons com ara el parc natural de l’Albufera, el del Túria, el Jardí del Túria i altres elements importants que fan de la nostra ciutat un lloc ideal per al turisme mediambiental i ens situa com a referents en la preservació de la biodiversitat». També Campillo ha reafirmat el compromís del govern municipal per avançar cap a una societat més respectuosa amb el benestar dels animals.

Per al regidor d’Ecologia Urbana i vicealcalde, hi ha un canvi de model on espais com el Bioparc i l’Oceanogràfic juguen un paper fonamental per a la conservació d’espècies en perill d’extinció, la promoció de línies d’investigació i programes d’educació en valors mediambientals, accions que no només desenvolupen a les seues instal·lacions sinó també sobre els hàbitats d’origen dels animals. «Un replantejament que fem extensiu a la resta d’institucions i a tota la ciutadania que hem de cooperar i fer-nos càrrec del futur del planeta».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + nou =

25n horta sud