25n
25N
25N

València, referent en esport electrònic amb Dreamhack

Del 12 al 15 de juliol, se celebra este esdeveniment que espera acollir 40.000 visitants

València, referent en esport electrònic amb Dreamhack
13/06/2018 -

Una nova edició del Dreamhack València arriba a la ciutat del 12 al 15 de juliol, que aspira a convertir-se en la seu oficial d’aquest esdeveniment d’esport electrònic a Espanya en els pròxims mesos. En aquesta novena ocasió, el certamen espera acollir 40.000 visitants entre professionals i aficionats en un espai de més de 30.000 metres quadrats de Fira València. Els tornejos, amb més de 250.000 euros en premis, es retransmetran en directe en sis idiomes per a centenars de milers d’espectadors en més de trenta països.

L’Ajuntament de València, l’organització espanyola de Dreamhack i la resta dels organitzadors i patrocinadors s’han unit per reclamar que València es convertisca de forma definitiva en la seu espanyola de l’esdeveniment. «L’Ajuntament de València té interés en què aquest esdeveniment es quede en la ciutat i estem treballant perquè Dreamhack seguisca apostant per la ciutat i que tinga els incentius suficients perquè València continue sent el seu referent», ha exposat la regidora de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, junt amb el director de Dreamhack València, Arturo Castelló, i del director de Gran Públic de Telefònica en Comunitat Valenciana, Catalunya, Múrcia i Balears, Vicente Gisbert.

«És per esdeveniments d’aquest tipus pels quals volem ser reconeguts en l’àmbit internacional, ja no només és l’efecte directe del festival, sinó el que projectem com a ciutat, com a referent en la innovació en aquest sector», ha dit Gómez, que ha destacat que «València té l’oportunitat d’estar durant quatre dies en totes les pantalles en l’àmbit internacional que segueixen Dreamhack i això és una de les millors publicitats que podem obtenir. La ciutat ha d’apostar per ser referent en aquest tipus d’esdeveniments que no solament generen un impacte econòmic sinó que fomenten un sector esportiu i cultural».

València es convertirà així durant quatre dies en la capital del món de l’e-sport, una ciutat que va ser la primera a realitzar un esdeveniment Dreamhack fora de Suècia i que en l’edició passada va rebre un rècord d’assistents. A més, aquest festival de reconeixement nacional i internacional «va en la línia del que s’està treballant des de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic en relació a la innovació i al desenvolupament de noves tecnologies», ha dit Gómez. «Que en la nostra ciutat ocórreguen aquest tipus de festivals dóna qualitat, imatge i relat —ha continuat la regidora—. Per açò, enguany des de València hem volgut col·laborar amb major intensitat amb els organitzadors i hem volgut posar a disposició la ciutat perquè cada any se seguisca celebrant ací. Volem que València continue sent referent en un dels sectors que més futur té, que és l’e-sport, i que és un espai també laboral molt important que fomentarem».

Entre les novetats d’enguany estan les retransmissions en directe en sis idiomes i que es duplica la velocitat de la xarxa de fibra òptica respecte a la passada edició fins a aconseguir els 30 gigabytes. La competició està organitzada per Encom Games, companyia espanyola especialitzada en la gestió i producció de projectes d’esports electrònics i Fira València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + huit =