caixa popular

València es situa a Europa com a referència en mobilitat

València es situa a Europa com a referència en mobilitat
14/03/2018 -

Com ajuda a reduir la congestió de les ciutats tant el fet de caminar com traslladar-se en bici. Eixe és un dels plantejaments principals d’unes conferències a Brussel·les cofinançades per la Unió Europea, a les que ha assistit i en què ha participat el regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, sota el títol ‘Descongestionant Europa: nous enfocaments per alliberar les nostres ciutats’.

“Aquestes cites suposen una gran oportunitat per a València. Es demostra que les polítiques de pacificació del trànsit i l’impuls de la mobilitat de vianants i ciclistes són avantguarda a Europa, on volen conéixer què estem fent a València”, ha explicat Grezzi, qui ha destacat que “una vegada més som notícia per qüestions positives i per ficar València en el mapa de les polítiques que milloren la sostenibilitat d’una ciutat i el benestar de la seua ciutadania”.

Aquest dimarts, Grezzi ha exposat el projecte de reforma del model de mobilitat de València, “amb especial atenció a les millores per a vianants, amb noves zones per a elles i ells amb trànsit limitat, i a l’impuls de la bici, amb resultats extraordinaris assolits pel que fa a l’increment de l’ús de la bici, amb l’anell ciclista però també amb els altres carrils bici que connecten amb eixa infraestructura”, on hi ha hagut un augment del 100% de les persones usuàries en alguns d’ells.

El regidor ha recordat que València no forma part del Projecte Europeu Flow, que impulsa la bici i la millora per a vianants per ajudar a reduir la congestió i la xifra de vehicles, donat que es va encetar fa més de tres anys. “En el seu moment, com en altres tants casos, els governs del Partit Popular no van voler participar. No obstant això, els avanços a València són notables i per això ens han demanat participar expressament en la conferència final. Valoren molt positivament les millores aconseguides a la nostra ciutat en tan poc de temps”, ha explicat.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018