25n
25N
25N

L'Ajuntament reconeix la labor de l'associació València en bici - Acció Ecologista Agró

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha fet lliurament d’un diploma de reconeixement en consideració a la labor de l’entitat en els últims 30 anys

L'Ajuntament reconeix la labor de l'associació València en bici - Acció Ecologista Agró
18/09/2020 -

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha fet lliurament del reconeixement a l’Associació València en bici – Acció Ecologista Agró per la seua labor en la promoció de la cultura ciclista. L’acte s’ha celebrat marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, i en celebració de la Dia Mundial de la Bicicleta, que va ser el juny passat, quan les restriccions per la pandèmia van impedir fer lliurament del diploma de reconeixement.

«Hui volem celebrar i honrar tot el treball que el col·lectiu València en bici- Acció Ecologista Agró ha realitzat a la nostra ciutat en els últims 30 anys, una labor fonamental per a entendre l’evolució de València en este temps», ha explicat el regidor Grezi. «Sense esta agrupació no podríem celebrar la conversió en zona de vianants de la plaça de l’Ajuntament o l’anell ciclista, que va ser una proposta que va partir d’ella l’any 94», ha recordat el regidor, qui ha qualificat de «un deure de l’Ajuntament reconéixer tota la labor dels homes i les dones de València amb bici per aconseguir una ciutat més amable, més segura i més eficient, i per un planeta que pateix una situació complicada que volem revertir».

La representant de València amb bici-Acció Ecologista Agró Gemma Simó, ha agraït el suport i la implicació de l’Ajuntament, i ha defensat la necessitat de disposar d’espais «que faciliten la convivència en tots els moments i condicions de la vida de les persones». Al seu torn, ha reconegut «la sensibilitat i l’exemple dels qui treballen, dins i fora d’esta ciutat, perquè cada vegada siguem més ciclistes als carrers i que València siga cada vegada més bella i més amable per a totes i tots».

El reconeixement a València amb bici havia d’haver-se realitzat el passat 3 de juny, Dia Mundial de la Bicicleta, però davant les restriccions amb motiu de la pandèmia de COVID-19, es va optar per posposar l’acte formal, que ara s’ha fet coincidir amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat. A més, l’Ajuntament reconeixerà de manera formal el treball de València amb bici – Acció Ecologista Agró en la pròxima convocatòria dels Honors i Distincions amb motiu del 9 d’Octubre. L’agrupació rebrà la Medalla d’Or de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − nou =