caixa popular

València rep una subvenció autonòmica de 7.546.800 euros per a l'EMT

València rep una subvenció autonòmica de 7.546.800 euros per a l'EMT
29/11/2018 -

La ciutat de València rebrà una subvenció autonòmica de 7.546.800 euros per a cofinançar el servici que presta l’Empresa Municipal de Transport (EMT). Això suposa 1.546.800 milions més que amb la subvenció estatal que es rebia fins a l’any passat. Així es desprén de la resolució de l’Autoritat de Transport Metropolità (ATMV) que s’ha fet pública hui al Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) i que regula les ajudes al transport dels distints municipis a l’àrea metropolitana de València.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha donat compte hui d’aquest acord del consorci encarregat de coordinar i planificar el transport públic de l’àrea metropolitana de València que, en rebre la subvenció acordada a la llei dels Pressupostos Generals de l’Estat de 2018, ha establert una línia de subvenció per a les corporacions locals que té adherides.

«Amb tot, i tot que els ingressos de l’EMT, via subvenció, registrarà un increment d’1,5 milions d’euros, l’Ajuntament de València no renuncia als reivindicats 38 milions d’euros que ens pertoca a tota l’àrea metropolitana», ha aclarit Gisueppe Grezzi. D’aquesta manera, ha recordat que la ciutat i la seua àrea metropolitana reuneixen tots els requisits necessaris per a comptar amb el contracte-programa, les subvencions estatals que financen el transport públic de les àrees metropolitanes, i ha assegurat «que des de València es manté l’exigència al Govern Estatal perquè incloga aquesta ajuda en el Pressupost General de 2019, o a través d’una modificació pressupostària».

L’Ajuntament de València es va adherir en febrer de 2016, formalment, a l’Autoritat del Transport Metropolità, entitat encarregada de connectar els 60 municipis de l’àrea metropolitana de València «amb un transport públic i de qualitat, que té el repte de comptar amb un únic sistema de pagament o integració tarifària, «una mesura que precisa la subvenció que l’Estat ofereix a altres autoritats metropolitanes per a impulsar el transport públic, i pel qual València hauria de rebre 38 milions d’euros», ha recordat el regidor.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 7 =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal 2018
nadal rocafort 2018
Expojove 2018
nadal paiporta 2018
Nadal Rafelbunyol
bienal mislata
Obra Yolo en el teatro escalante
Talia
Olympia