25n
25N
25N

València proposa mantenir el calendari festiu del mes de març al Consell Escolar

València proposa mantenir el calendari festiu del mes de març al Consell Escolar
02/02/2021 -

El Consell Escolar Municipal es reuneix aquesta vesprada per decidir el manteniment o no del calendari festiu del mes de març després de la suspensió de les Falles arran de la pandèmia. La regidora d’Educació i presidenta d’aquest òrgan, Maite Ibáñez, que ha convocat aquesta sessió amb caràcter extraordinari, defendrà “mantenir les dates per respectar la planificació escolar i la programació d’unitats didàctiques que ja estan coordinades des de principi de curs”.

La regidora ha recordat que, a conseqüència de l’actual situació de pandèmia i de les mesures sanitària, l’Ajuntament de València va confirmar l’anul·lació de les Falles durant les dates tradicionals del mes de març. I ha explicat el motiu de la convocatòria extraordinària del Consell Escolar “donada la implicació dels centres escolars dins del seu calendari festiu”. La reunió se celebrarà de manera telemàtica, i amb un únic punt d’ordre del dia que aborde aquesta qüestió.

Maite Ibáñez ha explicat que “la proposta de la Delegació d’Educació serà mantenir els dies de vacances establits, és a dir, 16, 17 i 18 de març”. En primer lloc, “per respectar la planificació escolar i la programació d’unitats didàctiques que ja estan coordinades des de principi de curs, i que impliquen els dies festius del calendari escolar”. A més, “hem traslladat aquesta valoració a alguns membres d’associacions de Pares i Mares, així com a representants de directors de centres educatius que formen part del Consell Escolar, i estan d’acord amb aquesta proposta”. “Volem donar suport a un desenvolupament de curs que siga el més eficient possible i que facilite la tasca de la comunitat educativa. No obstant això, “estem pendents de la votació al Consell Escolar que serà la que confirme la resolució per aquests dies de vacances”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =