25n
25N
25N

València proposa a Burjassot que s'encarregue de la gestió de les Sitges

València proposa a Burjassot que s'encarregue de la gestió de les Sitges
28/11/2019 -

La regidora de Cultura, Glòria Tello, s’ha reunit hui amb membres de l’Ajuntament de Burjassot i de la Direcció General de Cultura de la Generalitat per a tractar tres temes pendents entre les administracions sobre les Sitges.

En primer lloc, per part de l’Ajuntament de València s’ha recordat el compromís que van adquirir l’Ajuntament de Burjassot i la Generalitat d’assumir la inversió realitzada per l’Ajuntament de València en la segona de les obres de consolidació de les Sitges, que està a punt ara d’acabar. D’aquesta manera, València assumiria el cost total de la primera obra d’emergència i Burjassot i la Generalitat assumirien l’import de la segona.

En segon lloc, s’ha acordat que l’Ajuntament de València concedirà permís a l’Ajuntament de Burjassot per a realitzar obres de rehabilitació de l’embarronat de les Sitges, per al qual l’Ajuntament de l’Horta Nord ja disposa d’una partida pressupostària.

Com a tercer punt l’Ajuntament de València ha proposat fer una concessió per 50 anys de les Sitges a l’Ajuntament de Burjassot, de manera que la població de l’àrea metropolitana passaria a tindre la cessió d’aquest patrimoni històric i s’encarregaria del seu ús, gestió i manteniment.

Tal com ha explicat la regidora Tello “les tres administracions treballem en la mateixa línia respecte a les sitges, la reunió de hui ha sigut molt cordial i en to molt positiu. Els dos ajuntaments treballem braç a braç pel bé de les sitges, un element patrimonial i històric molt important valencians i valencianes”.

LA PRIMITIVA DE LLÍRIA PREMIA LA REGIDORIA DE CULTURA

Amb motiu de la celebració del bicentenari de la Banda Primitiva de Llíria, demà divendres 29 de novembre atorgarà la seua medalla d’or a la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de València, dirigida per Glòria Tello, amb motiu de la seua labor respecte a la promoció de les bandes de música.

Tello ha dit que “des que vam arribar al govern de l’Ajuntament de València, vam assumir la responsabilitat de donar suport i treballar per a les bandes de música. Des del Certamen i la Coordinadora de la ciutat de València, la Fonoteca i la Banda Municipal, volem apropar-nos a totes les societats musicals i agraïm molt aquest reconeixement que ens fa la Primitiva de Llíria i que és molt important per a nosaltres”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + tres =

art en blanc