25n
25N
25N

València promociona la seua oferta turística a Holanda i Àustria

València promociona la seua oferta turística a Holanda i Àustria
12/01/2019 -

La Fundació Turisme València, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i en el marc de l’estand de Turespaña, participa en Firen Messe, la principal fira turística d’Àustria, on ha presentat les novetats de l’oferta turística de la ciutat de València per a 2019, en una campanya dirigida tant a touroperadors locals com a mitjans de comunicació.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Turisme, i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha explicat que aquest tipus d’accions «reforça i consolida la imatge de València en els mercats internacionals, i és especialment necessari en aquells on la connectivitat aèria està creixent». Gómez ha qualificat d’«element clau donar a conéixer al sector turístic les novetats i experiències singulars que ofereix la nostra ciutat com a destinació turística, i així, afavorir l’interés per visitar la nostra ciutat».

A més, la regidora ha destacat que l’increment de connexions entre València i Viena, «que està generant un creixement del mercat austríac, que es concreta en un increment de més del 40% en pernoctacions». De fet, l’hivern del passat any, 2018, es va estrenar una nova ruta entre les dues ciutats, operada per la companyia aèria Laudamotion, que se suma a les que operen Wizzair i Level.

VAKANTIEBEURS, FIRA DE TURISME EN UTRECH (HOLANDA)

De manera paral·lela, València participa també en la Vakantiebeur, la fira de turisme d’Utrech (Holanda), també amb accions d’informació i promoció. Holanda és el segon mercat de València en volum de pernoctacions, i un dels quals més ha crescut durant l’any passat, 2018: fins al mes de novembre va experimentar un increment superior al 13%.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos − 1 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa