caixa popular

València es bolca amb la prevenció d'atropellaments

La Policia Local revisarà els “punts negres” de la ciutat i posarà en marxa una campanya de conscienciació per a evitar els atropellaments

València es bolca amb la prevenció d'atropellaments
30/11/2017 -

En el que portem de 2017, tretze persones han mort a causa d’atropellaments en la ciutat de València. Dades preocupants als quals l’Ajuntament i la Policia Local han volgut posar-li remei. Per això, al llarg del pròxim mes, llançaran una campanya per a conscienciar als vianants i prevenir els atropellaments en la ciutat.

Sense anar més lluny, la setmana passada un atropellament en l’avinguda de Blasco Ibáñez va llevar la vida a un home d’edat avançada. Pel que sembla la víctima creuava pel centre de l’avinguda on no existia un pas de vianants. I aquestes són les circumstàncies habituals en les quals es produeixen els atropellaments: persones majors i creuaments indeguts, per la qual cosa el públic objectiu al qual es dirigirà la campanya seran els més majors. Les primeres actuacions se centraran en centres de majors a través de programes de seguretat viària. Tanmateix, també es preveu actuar juntament amb els familiars en la prevenció d’aquest tipus d’accidents.

Un altre punt d’aquesta campanya implica localitzar els punts de la ciutat per on els vianants solen creuar sense un pas habilitat per a això. També es revisaran aquelles parades d’autobús allunyades d’un pas de zebra i que “inciten” a creuar amb risc. D’acord amb fonts de la Policia, aquestes actuacions estan arreplegades en un pla encara incipient.

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, s’ha pronunciat en aquest sentit assegurant que cal centrar aquesta campanya en “els majors”, en ser “el col·lectiu més vulnerable”, per a aconseguir “canviar comportaments”.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris