25n
25N
25N

València presenta al veïnat la remodelació de la plaça Mare de Déu del Castell

València presenta al veïnat la remodelació de la plaça Mare de Déu del Castell
09/03/2021 -

El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat que la renovació, finançada amb fons EDUSI de la Unió Europea, té com a principals objectius crear noves àrees de jocs, millorar l’accessibilitat i dignificar l’espai amb la rehabilitació d’elements existents. El projecte suposa una inversió de 188.000 euros i es presentarà pròximament a les entitats del barri Cabanyal-Canyamelar per tal d’obrir un diàleg i facilitar la seua participació, tal com ha explicat Campillo, “per a nosaltres és molt important que els veïns i veïnes vegen el projecte i s’impliquen, fent-nos arribar les seues necessitats i expectatives”.

La intervenció de la Plaça de la Mare de Déu del Castell, al barri del Cabanyal-Canyamelar, inclou obres de reforma de l’espai, com l’eliminació de l’empedrat perimetral per poder augmentar l’espai destinat a la zona de jocs, l’augment de zones verdes, la generació d’un filtre verd que servisca també de tanca a la zona de jocs infantils i la millora de la pavimentació, que es troba en un estat de degradació important. D’altra banda, contempla la restauració de les fonts i la col·locació de bancs orientats cap a les zones d’aigua.

Una de les prioritats del projecte de remodelació és la millora de l’accessibilitat, “perquè totes les persones puguen gaudir d’aquest espai verd”. Per això, segons el vicealcalde, s’inclou l’eliminació dels desnivells i escalons, i la creació d’una àrea de jocs infantils per a persones amb mobilitat reduïda. A més, s’incorpora una nova zona de joc lliure i la millora de la zona verda. “Crear una xarxa de parcs per renaturalitzar València i crear una ciutat més sostenible que posa en valor els espais públics, és una de les prioritats del govern de Joan Ribó”, com ha destacat Campillo. A més, “amb aquest projecte avancem cap a la dignificació del barri” ha conclòs el vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × dos =