25n
25N
25N

València prepara un pressupost expansiu que supere els 910 milions d'euros per a 2021

“Està previst que es produïsca una reducció d’ingressos de 37 milions d’euros”

València prepara un pressupost expansiu que supere els 910 milions d'euros per a 2021

L’Ajuntament de València “prepara un pressupost expansiu però tenint en compte que ens trobem davant un escenari canviant, per la pandèmia de la Covid-19”. Així ho ha avançat el regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, després de la reunió de la Comissió d’Hisenda en la qual ha informat de les xifres sobre les quals s’està treballant per a elaborar els pressupostos de 2021.

En aquest sentit, Sanjuán ha explicat que “està previst que es produïsca una reducció d’ingressos de 37 milions d’euros”. Així, com ha detallat, “es preveu que els ingressos corrents es reduïsquen” i, més concretament, “es reduiran 13 milions les plusvàlues, 7 milions l’ICIO, més de 2,5 milions l’IBI i entorn d’un milió tant les llicències urbanístiques com l’ORA”.

Així mateix, ha explicat que es treballa amb “la previsió d’acudir a un nou endeutament de prop de 50 milions”. “Davant la caiguda d’ingressos i el nou endeutament estaríem parlant que el pressupost total superaria els 910 milions” el que condueix a “un escenari de poder articular un pressupost expansiu en 2021”.

Sanjuán també ha informat que, demà, es reunirà amb la líder del Partit Popular, María José Catalá, perquè “ens trasllade les seues preferències o prioritats i, d’aquesta manera, elaborar uns pressupostos que compten amb el major suport possible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − cinc =