25n
25N
25N

L'Ajuntament de València prepara un consell setmanal per informar sobre l'evolució de la Covid-19

València celebrarà un consell amb tots els grups polítics i els tècnics municipals per a informar setmanalment sobre l’evolució de la pandèmia

L'Ajuntament de València prepara un consell setmanal per informar sobre l'evolució de la Covid-19
03/02/2021 -

La Junta Local de Protecció Civil de l’Ajuntament de València ha decidit en la seua reunió de hui celebrar un consell setmanal per informar sobre la situació de l’evolució de la pandèmia a la ciutat amb participació de tots els grups polítics de la corporació i els tècnics municipals. L’alcalde, Joan Ribó, que ha presidit este matí la reunió extraordinària de la Junta Local de Protecció Civil, creu que “les dades d’incidència de la malaltia en València són molt preocupants però, d’alguna manera, han deixat de créixer estem en una situació de “meseta”.

L’alcalde creu que “es creu que és una situació greu amb un nombre de casos molt elevat però que, d’alguna manera, ha deixat de créixer i està en una situació de meseta”. Tot i això, Ribó considera que “l’evolució exigeix continuar treballant en totes les mesures de protecció que hem realitzat i que ens han encomanat des de la Generalitat”.

En este sentit, Ribó ha anunciat que “la Junta ha determinat celebrar un consell setmanal d’informació sobre la covid-19 amb tècnics i amb tots els grups polítics que conformen la corporació per a informar-los de les mesures que s’han pres i, d’alguna manera, per tal que tinguen un coneixement el més exacte possible de l’evolució de la pandèmia”.

D’altra banda, l’alcalde ha avançat que s’està estudiant també “la creació d’una comissió metropolitana per analitzar la situació del coronavirus però a nivell supramunicipal perquè hi ha moltes instàncies que ens ho exigeixen pel que fa a l’actuació de les policies locals, dels tancaments perimetrals, etc…”

Per últim, la Junta Local de Protecció Civil, a la qual també han assistit el regidor de Policia Local, Aarón Cano, i el regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, ha plantejat fer una campanya publicitària dirigida a la ciutadania. En paraules de l’alcalde, “es detecta una situació de cansament en una part de la població”. Per això, segons Joan Ribó, “volem destacar les actituds positives de la societat en esta conjuntura. Massa vegades es parla de la gent que no compleix les normes i volem parlar de la majoria de la gent que sí està complint-les i estimular la població al seu acompliment”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 16 =