25n
25N
25N

València prepara la seua candidatura per a acollir la Gala dels Goya

València prepara la seua candidatura per a acollir la Gala dels Goya
11/02/2019 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha anunciat que la setmana que ve mantindrà una reunió amb experts i professionals del sector audiovisual i membres de les acadèmies de cinema valenciana i espanyola, amb l’objectiu de treballar sobre la candidatura de València per acollir una edició de la gala dels Goya. Gómez ha explicat que La Film Office ha valorat la possibilitat de postular València com a seu de la gala en pròximes edicions, una iniciativa que l’edil vol «treballar de la mà del sector audiovisual per a preparar una proposta sòlida que siga capaç de competir amb altres ciutats candidates».

«Comptem amb una indústria audiovisual molt potent i creiem que seria una oportunitat per a visibilitzar tot el que el sector està fent a la Comunitat Valenciana», ha ressaltat Sandra Gómez, qui ha assenyalat que des de Turisme València s’està «treballant per a consolidar la nostra ciutat com a un plató cinematogràfic». Sobre aquest tema ha detallat que des de la seua creació en 2015, «La Film Office ha crescut de manera exponencial fins a aconseguir que el 62 per cent de les consultes que atén sobre projectes audiovisuals es duguen a terme». Segons ha precisat, «es tracta d’una aposta per impulsar la indústria audiovisual valenciana», ja que la gala que entrega els premis més importants del cinema espanyol «seria un aparador excepcional per a reforçar València dins del sector i convertir-la en una destinació de cinema».

«Cal descentralitzar la cultura a Espanya, i València ha de tindre un paper important», ha reivindicat Sandra Gómez, qui ha afegit que aquesta iniciativa té com a objectiu «situar València entre les ciutats que puguen optar a acollir la gala quan l’Acadèmia del Cinema decidisca celebrar-la fora de la capital espanyola. València compta amb les infraestructures per a poder organitzar este tipus d’esdeveniment des del punt de vista del transport, la restauració i la infraestructura hotelera», ha assenyalat.

La presidenta de la Fundació Turisme València ha insistit que «no es tracta tant de marcar una data sinó de treballar per a presentar una proposta competitiva que compte amb el suport del sector». Així, ha explicat que la setmana que ve es convocaran les primeres reunions de treball per a «donar forma un projecte que consolidarà València com a punt de referència dins de la indústria audiovisual». Segons

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + dinou =

bombers
CCCC
Valencia activa