25n
25N
25N

València demana la implicació del teixit associatiu per a promoure la campanya de conscienciació sobre els excrements canins als carrers

València demana la implicació del teixit associatiu per a promoure la campanya de conscienciació sobre els excrements canins als carrers
05/02/2020 -

La campanya “El gos és teu. El barri, de totes i tots” apel·la a la corresponsabilitat de les persones propietàries de mascotes en la recollida dels excrements dels seus gossos i en el manteniment de la neteja en les vies urbanes. En la trobada amb les entitats se’ls ha distribuït material de la campanya per tal que participen d’aquesta iniciativa.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha sigut l’encarregat d’explicar l’objectiu i contingut de la campanya amb la qual l’Ajuntament vol despertar la consciència de les persones propietàries de gossos de la seua responsabilitat en la recollida dels excrements de les seues mascotes. Segons Campillo, “el problema no són els gossos, sinó les persones que no actuen amb civisme. La solució està a les seues mans”.

Entre les entitats convocades a la reunió han acudit des d’associacions del sector del xicotet comerç, la Federació d’Associacions de Veïns de València, Junta Central Fallera, la Federació Empresarial d’Hostaleria, el Col·legi d’Administradors de Finques i la Unió de Consumidors. Sergi Campillo els ha demanat la participació activa per tal de promoure aquesta campanya, per això s’ha repartit el material, adhesius i cartells, per tal que puguen distribuir-lo entre el veïnat i els establiments comercials i hostalers del barri.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat que “aquesta campanya és fruit de la ferma voluntat del Govern de Joan Ribó per aconseguir una ciutat cada dia més neta; una ciutat de barris, amable i que es respecte a si mateixa».

La campanya “El gos és teu. El barri, de totes i tots” presenta la imatge d’un gosset que interpel·la l’espectador amb un missatge en una placa en la qual adverteix sobre les conseqüències econòmiques que pot haver-hi per a l’amo que abandone al carrer els excrements de la seua mascota. Tal com s’assenyala en el cartell, la sanció mínima prevista per a aquests casos és de 150 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 13 =

caixaontinyent
paterna