25n
Orgull
Orgull

'València Parque Central' licita la contractació de les obres d'habilitació de solars de la Fase 1A

'València Parque Central' licita la contractació de les obres d'habilitació de solars de la Fase 1A
25/03/2019 -

La Societat ‘València Parque Central’ ha anunciat hui la licitació de les obres del projecte “Habilitació de solars de la Fase 1A del PAI A.4.1 Parc Central de València” per a l’execució de les actuacions necessàries per a convertir en solars les parcel·les P3, P6 i P9 situades, respectivament, al carrer Bailén enfront de l’estació València Joaquín Sorolla, Maestro Sosa- Sant Vicent Màrtir i Avinguda Peris i Valero Juan Ramón Jiménez.

Els treballs a realitzar dotaran a les parcel·les de les infraestructures i escomeses de sanejament, telefonia, electricitat, aigua, enllumenat, semaforització i reg). També contempla les tasques necessàries en voreres, vials, semaforització, carril bici, jardineria…. Amb la realització d’aquestes obres, les parcel·les P3, P6 i P9 disposaran de les corresponents escomeses de serveis i adquiriran la condició de solars. En les parcel·les P7 i P8 aquests treballs s’han inclòs en el projecte d’urbanització del Parc Central Russafa- Malilla, del qual queda per licitar el desglossat de la zona de Dr. Domagk.

El pressupost de licitació per a les obres és d’1.522.062,34 € sense IVA i el termini previst d’execució és de 14 mesos, tenint en compte tant la construcció pròpiament dita de les obres com el temps
de tramitació d’autorització del Centre de Repartiment i Transformació elèctric. Al mateix temps també es licita el contracte de serveis de Direcció Facultativa de les Obres i Coordinació de Seguretat i Salut amb un pressupost de licitació és de 84.330,41 € sense IVA. Totes dues licitacions s’han publicat en la Plataforma de Contractació de l’Estat i en la web de la Societat www.valenciaparquecentral.es , en l’apartat Perfil del Contractant.

Alguns treballs destacats

L’actuació més destacada és la modificació del vial entre l’estació i la parcel·la P3, enfront de l’estació Joaquín Sorolla. Per a això es demolirà part de la calçada i de la mitjana actual. Les obres adaptaran
voreres, zona d’aparcament, reubicarà mobiliari urbà (aparcabicis, bancs) i incorporarà el carril bici. El projecte contempla la plantació de 32 exemplars de l’espècie Koelreutria paniculata (saboner
de la Xina). El trasllat i trasplantament de l’arbratge de l’interior de la parcel·la amb possibilitats de supervivència ja es va realitzar el mes de febrer passat a la ubicació indicada pels serveis municipals. Aquests arbres no han pogut reubicar-se al voltant de l’estació a causa de la infraestructura ferroviària del metro en el subsòl.

L’energia elèctrica ha de conduir-se des de l’estació que es troba en el subsòl del pàrquing de l’Estació Joaquín Sorolla fins als futurs solars previ al pas per un Centre de Repartiment, el replanteig del qual i autorització administrativa constitueix un dels condicionants de termini d’execució de les obres.

Al costat de la parcel·la P9, al carrer Juan Ramón Jiménez es genera una zona per als vianants i un xicotet jardí de 183m 2 amb 8 arbres fruiters (prunera de fulles porpra) i plantes entapissants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + disset =