25n
25N
25N

València obrirà més instal·lacions esportives

València obrirà més instal·lacions esportives
31/05/2020 -

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha anunciat que a partir d’aquest dilluns, 1 de juny, amb motiu de l’entrada de València en la fase II del Pla de Desescalada, es procedirà a la reobertura de noves instal·lacions esportives, incloent-hi les primeres piscines municipals cobertes. Així mateix, una altra de les novetats que comporta la fase II és l’autorització per la qual es permetrà la pràctica d’un major ventall d’activitats, entre les quals destaquen els esports en equip, que es podran dur a terme mitjançant entrenaments individualitzats.

Pilar Bernabé ha fet valdre una de les novetats més importants que és “l’obertura de les primeres instal·lacions esportives cobertes juntament amb altres instal·lacions a l’aire lliure, com a camps de futbol o de rugbi, que no van comptar amb el permís per a reprendre les seues activitats durant la fase I”.

Bernabé ha destacat que a València “durem a terme una desescalada progressiva de les instal·lacions esportives amb l’objectiu de garantir que totes elles compleixen amb totes les garanties i la normativa que ens exigeixen els protocols del Ministeri de Sanitat”. En aquesta línia, la regidora ha assenyalat que “des de la Fundació Esportiva Municipal anem anar informant la ciutadania sobre l’aplicació dels protocols en les instal·lacions i de les instruccions dictaminades per les autoritats sanitàries.

Aquestes mesures posen èmfasis en la limitació de l’aforament de les instal·lacions, el distanciament social a complir, la freqüència de les tasques de neteja i desinfecció, entre altres, el propòsit de la qual és oferir el màxim de garanties per a una pràctica segura de les activitats. En aquest sentit, ha assenyalat Bernabé, “al llarg de la setmana vinent es procedirà a la reobertura del Poliesportiu de Natzaret, la qual cosa inclourà els espais de la piscina coberta, el camp de futbol, el pavelló esportiu i les pistes de tenis i de tir amb arc”. Per la seua part, també està previst que “obrim la setmana vinent el pavelló cobert, juntament amb les pistes de tenis i pàdel, del Poliesportiu de Benimaclet”. A més, ha continuat Bernabé, “una altra obertura que es contempla és la del Pavelló de Sant Lluís, que comprén la pista poliesportiva, la sala de gimnàstica artística tant masculina com femenina, i la sala de tenis de taula”.

D’altra banda, es preveu la reobertura del Pavelló del Cabanyal-Canyamelar. Després del recondicionament de la instal·lació esportiva, s’obrirà al públic la pista poliesportiva, les pistes de gimnàstica artística i la sala d’esgrima. Finalment, “altres instal·lacions l’obertura de les quals contempla la Fundació Esportiva Municipal, a més de les quals ja ho van fer durant la fase I, són el Complex Esportiu-Cultural de la Petxina, el Centre de Pilota Valenciana i diversos camps de futbol i rugbi a la ciutat”, ha conclòs Pilar Bernabé.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + sis =

caixaontinyent
paterna