25n
25N
25N

València ja compta amb un nou Pla de Seguretat Viària

València ja compta amb un nou Pla de Seguretat Viària
25/06/2018 -

La Comissió d’Urbanisme ha aprovat hui el Pla de Seguretat Viària, que estableix estratègies a curt, mitjà i llarg termini per a la seua aplicació durant els pròxims cinc anys. El text s’ha aprovat amb els vots favorables dels representants del Govern de la Nau, i pretén la implantació de tot un seguit de mesures per aconseguir una ciutat més amable, accessible i sense accidents.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha recordat que «conté huit línies estratègiques que abasten la millora de les infraestructures, de l’educació i la divulgació viària, del procés de recollida de dades i estudi en profunditat dels punts on es produeixen accidents i tot un seguit d’accions que s’han d’anar desenvolupant per quasi tots els servicis i regidories de l’Ajuntament en col·laboració amb la DGT». A més, el regidor ha destacat la participació de la Policia Local i tota l’àrea de Protecció Ciutadana des del primer moment i totes les fases d’elaboració del Pla, així com de totes les entitats i col·lectius, com ara l’EMT, FGV i molts altres organismes.

Grezzi ha lamentat, però, el vot en contra dels representants del Grup Popular «perquè –ha assegurat- continuen estant en contra de la seguretat viària a València, com quan governaven i rebutjaven les nostres propostes per reduir l’accidentalitat als nostres carrers». També s’ha referit al vot d’abstenció de Ciutadans, que ha qualificat d’«incomprensible que algú no tinga un posicionament clar respecte a la seguretat en la seua ciutat, tot i que eixa falta de posicionament arribe d’un partit que sempre s’absté en tot».

«Celebrem que per fi València té un Pla de Seguretat Viària després de dècades sent una ciutat paradigma d’inseguretat pel nombre d’accidents mortals, molt greus i greus que es produïen», ha conclòs el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − dotze =

CCCC
torrent