25n
25N
25N

València es prepara per a la nit de les compres

València es prepara per a la nit de les compres
04/06/2018 -

L’Ajuntament ha donat suport, un any més, a la celebració de la Shopening Night València, la nit de les compres en la qual més 200 comerços del centre de la ciutat amplien el seu horari (des de les 20 hores fins a la mitjanit) per acostar-se a la ciutadania amb música, espectacles i ofertes especials. Aquesta iniciativa, que genera un impacte econòmic de vora 1 milió d’euros, enguany se celebra el pròxim dijous 7 de juny amb un homenatge a The Beatles.

El regidor delegat de Comerç, Carlos Galiana, ha presentat hui «aquesta cita entre els comerciants i la ciutadania», que celebra la seua tretzena edició i que converteix la ciutat en un escenari de moda, cultura i oci, amb propostes que també són un reclam turístic. En paraules de l’edil, «per a l’Ajuntament es tracta d’una oportunitat per donar suport als xicotets comerços que impulsen aquesta campanya, que en anteriors edicions ha sigut capaç de mobilitzar entre 70.000 i 80.000 persones i de generar un impacte econòmic molt important».

«Pel que fa a la ciutadania, és una nit molt especial, en la qual pot conéixer millor els establiments comercials de València i gaudir del seu servici amb un ambient lúdic», ha manifestat el regidor de Comerç, que ha estat acompanyat per la presidenta de la Confederació d’Empresaris del Comerç i Servicis de la Comunitat Valenciana (Cecoval), Isabel Cosme, qui, en nom de tots els col·lectius de comerciants organitzadors ha ressaltat «el paper del comerç com a una eina de cohesió ciutadana».

En la presentació d’aquest esdeveniment també ha participat el director de Negoci i Màrqueting de Caixa Popular, José María Company, com a portaveu d’aquesta entitat que patrocina i participarà en aquesta iniciativa «en la qual el comerç pren la paraula». Per últim, el responsable de mitjans de comunicació de la Shopening Night, el periodista Josep Lozano, ha explicat que per animar els clients i clientes, s’ha amplia l’àrea d’acció, amb quatre zones en les quals s’han organitzat actuacions musicals, amb la intervenció de bloguers, instagramers i fotògrafs que dinamitzaran els carrers amb l’esmentat tribut al llegendari grup de pop-rock de Liverpool.

La Shopening Night, que intenta afavorir el sector del comerç i donar els clients noves experiències, també té un vessant social. Enguany, com en anteriors edicions, destinarà part dels seus beneficis a la Fundació Pequeño Deseo, una organització benèfica que ajuda els xiquets i xiquetes amb malalties cròniques “perquè vegen complits els seus desitjos”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 4 =

CCCC
torrent