25n
25N
25N

Dos milions d'euros per a "millorar" instal·lacions esportives a l'aire lliure

Dos milions d'euros per a "millorar" instal·lacions esportives a l'aire lliure
10/01/2020 -

L’Ajuntament de València invertirà quasi dos milions d’euros en la “millora” d’instal·lacions esportives a l’aire lliure dels diferents barris de la ciutat, un projecte emmarcat en el procés participatiu DecidimVLC.

Aquesta inversió representa el 25 per cent dels pressupostos participatius, per a una iniciativa que, segons ha explicat la regidora d’Esports, Pilar Bernabé, en un comunicat, “aportarà un incentiu per a la promoció de l’esport, que, al costat d’altres accions com ‘Esport als Barris’ accentuarà la pràctica esportiva en tots els ciutadans i les ciutadanes de València”.

L’edil ha remarcat que s’està “situant València com una de les capitals més importants d’Europa en l’àmbit esportiu, però en totes les seues facetes”. En aquest sentit, ha destacat esdeveniments com la Marató de València o l’Eurobasket Femení que se celebrarà en 2021.

Així mateix, Bernabé ha subratllat l’aposta per “donar facilitats a tots els ciutadans en la pràctica esportiva i facilitar la mateixa a través de la Fundació Esportiva Municipal amb nombroses iniciatives”.

La regidora d’Esports ha incidit en el “compromís” que assumeix la Regidoria de dur a terme el projecte sol·licitat per la ciutadania, un fet que per a Bernabé “constata l’interés cada vegada major que la pràctica de l’esport suposa per als veïns”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + dotze =

mercat medieval ontinyent