25n
25N
25N

València manté la celebració de la Cavalcada de Reis

L’ajuntament assegura la cavalcada a costa que les autoritats sanitàries donen el seu vistiplau

València manté la celebració de la Cavalcada de Reis
13/11/2020 -

Mitjançant una roda de premsa celebrada aquest matí després de la Junta de Govern, l’Ajuntament de València ha anunciat, entre altres coses, l’aprovació de la programació dels actes festius que es realitzaran en els barris de la ciutat amb motiu de les festes de Nadal i Reis 2020-2021. Aquests actes, que inclourien la Cavalcada de Reis, tindran lloc entre el 26 de desembre i el 5 de gener, sempre que les autoritats sanitàries donen el seu vistiplau.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de València, Sergi Campillo, ha sigut el responsable d’anunciar que de moment es manté la Cavalcada de Reis, però després d’una reconfiguració. “Aplicarem la filosofia que la cultura és segura, els seus actes seran al carrer, en els quals evidentment hi haurà distància entre les cadires i usarem l’esquema de ‘Cultura als barris’ per a aplicar-ho a la programació de Nadal i de reis”, afirma Campillo.

La premissa que ha volgut deixar clara l’ajuntament és que abans que comencen els actes es consultarà a les autoritats sanitàries sobre si s’ha de celebrar o no, depenent de la situació en eixe moment de la pandèmia. Per tant, seguint les directrius sanitàries i si tot es desenvolupa sense complicacions, els actes començarien el 26 de desembre i finalitzarien el 5 de gener.

Campillo ha volgut aclarir que Cultura Festiva està en comunicació permanent amb la Direcció General de Salut Pública de la Comunitat Valenciana per a establir les mesures adequades per a Nadal i la Cavalcada de Reis, encara que estan incompletes. “Això no és una cosa que es faça d’un dia per a un altre i haurem de veure quines són les mesures adequades per a eixes dates, cosa que debatrem en pròxims plens”, ha conclòs Campillo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + quinze =