25n
25N
25N

València, la ciutat que va reunir a sis seleccions d'hoquei herba dels Jocs Olímpics de Riu

València es va consolidar com l’única ciutat que va veure reunides a sis seleccions d’hoquei herba dels JJOO a Rio de Janeiro

València, la ciutat que va reunir a sis seleccions d'hoquei herba dels Jocs Olímpics de Riu

La ciutat mediterrània ha sigut l’única que reunió a sis seleccions d’hoquei herba masculí del total de dotze que competiran en els JJOO Rio de Janeiro, a començar el pròxim 5 d’agost. Les convidades van ser la mateixa selecció d’Espanya, Irlanda, Alemanya, Argentina, Índia i Nova Zelanda.

Jesús Gracia, president de la Federació de la Comunitat Valenciana, va parlar en la inauguració del Torneig 6 Nacions que es va dur a terme en el poliesportiu Verge del Carmen-Beteró des del 27 de juny al 3 de juliol.
També es va referir al camp, que compta amb condicions similars i va avantatjar als esportistes per a condicionar-se: “El camp sobre el qual estem és idèntic al de Riu i serveix d’experiència per a provar el contacte amb aquesta herba”.

D’altra banda, Maite Girau, regidora d’esports de l’Ajuntament de València, es va referir a la ciutat com un referent per a aquest esport olímpic, a causa de l’organització i la infraestructura que sosté la federació. “És una instal·lació pionera per la mateixa gespa que és similar al dels Jocs Olímpics”, va declarar.

En l’esdeveniment del mes passat a més va tenir paraules per a l’impacte en el turisme en una època d’estiu que s’ha caracteritzat per li proliferació d’esports de tot tipus. “València vol convertir-se en una referència en l’esport. En l’esport per a tots però també en el d’alta competició perquè és un motor per a l’economia”, va aclarir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + tretze =