25n
25N
25N

València injectarà prop de 29 milions d'euros en els sectors més afectats per la pandèmia gràcies al Pla Resistir

València injectarà prop de 29 milions d'euros en els sectors més afectats per la pandèmia gràcies al Pla Resistir
22/01/2021 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Pilar Bernabé, ha destacat que gràcies al Pla Resistir que ha aprovat el Govern de Ximo Puig, València injectarà prop de 29 milions d’euros de fons procedents de les administracions autonòmica, provincial i local en ajuda als sectors més afectats per la crisi. Bernabé ha precisat que prop de 10.000 empreses i autònoms podran beneficiar-se d’aquestes ajudes.

En concret València disposarà de 28.840.194 euros, dels quals el 15% corresponen a l’ajuntament, el 22,5% a la Diputació de València i el 62,5% restant a la Generalitat Valenciana, que d’aquesta manera augmenta la seua aportació. Ha assegurat que la tramitació d’aquests recursos es farà per la via d’urgència i amb la major celeritat perquè puguen estar a l’abast dels afectats com més prompte millor. D’aquesta manera, en el Ple d’aquest dijous s’aprovarà la modificació de crèdit extraordinària i urgent per a aprovar l’aportació de l’Ajuntament al Pla Resistir.

A més, ja s’està treballant sobre la convocatòria d’ajudes per a llançar-les amb caràcter urgent. Pilar Bernabé ha avançat que amb l’objectiu d’agilitzar aquest procés i facilitar l’accés a les ajudes, la setmana que ve es reunirà amb representants de tots els sectors afectats. El dilluns es reunirà amb representants d’hostaleria i turisme; el dimarts gimnasos i cultura, mentre que el dimecres mantindrà una trobada amb el sector de les festes que també s’han inclòs en la convocatòria d’ajudes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 15 =