València inicia el projecte 'Teatre al carrer'

València inicia el projecte 'Teatre al carrer'
09/11/2018 -

L’Ajuntament, des del Servici de Transparència i Govern Obert, ha organitzat la iniciativa de microteatre i teatre al carrer per a contribuir a divulgar en la ciutadania els conceptes de transparència i bon govern. Les representacions, que es desenvoluparan des del 9 de novembre al 9 de desembre, són a càrrec de la companyia Animación Infantil Valencia.

La regidora de Govern Obert, Participació, Acció Veïnal, Transparència i Auditoria Ciutadana, Neus Fábregas, ha destacat que «fomentar la cultura de la transparència i el govern obert ens ajudarà a tindre una ciutadania més crítica i atenta al desenvolupament de la gestió pública». Fábregas ha valorat que «en aquest tipus d’espectacles el públic està conformat per persones de diferents condicions socials i cultural i de diverses sensibilitats. El teatre és un vehicle ideal per a trametre valors, i pel seu format, ajuda al fet que el missatge aplegue a la gent».

La companyia tractarà de plasmar eixos conceptes en la representació teatral dirigida a tota la família, «El buen capitán pirata». A més, també s’oferiran quatre obres de microteatre en formats de quinze minuts i que es faran en diferents escenaris de la ciutat com ara jardins públics, mercats municipals, biblioteques o museus.

Les representacions s’han estrenat hui, divendres 9 de novembre, en sessió matutina en el Poliesportiu Enjoy Samaranch. A través d’una història amb tocs d’humor i narrada de manera didàctica, es busca transmetre a l’espectador la cultura de la transparència i el bon govern.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 4 =

jornadas gastronomicas el puig
semana santa de torrent 2019