25n
25N
25N

València inicia les obres per millorar l’accessibilitat i la connectivitat de la futura biblioteca de la plaça de Tavernes de Valldigna

València inicia les obres per millorar l’accessibilitat i la connectivitat de la futura biblioteca de la plaça de Tavernes de Valldigna
01/02/2021 -

L’Ajuntament de València dotarà de subministrament telefònic i de fibra òptica la futura biblioteca del número 4 de la plaça de Tavernes de la Valldigna, al barri del Carme. A més, millorarà la seua accessibilitat. Tot, amb unes obres que ara comencen, segons ha anunciat la regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario.

Amb aquesta intervenció s’ampliaran les xarxes de servicis municipals existents, estenent les de telefonia i fibra òptica per dotar aquestes infraestructures de cara al seu ús com a biblioteca. D’aquesta forma es genera un estalvi futur en evitar pagar a l’empresa concessionària de telecomunicacions de l’Ajuntament els costos derivats pel consum habitual d’aquests servicis. També permetrà dotar d’aquests servicis al futur Nou Espai Dones i Igualtat.

Complementàriament, els treballs permetran millorar l’accessibilitat de l’edifici en eliminar el desnivell existent en la porta d’accés principal a la biblioteca. D’altra banda, es contemplen treballs de reparació i pintura en la façana i la substitució de la porta de darrere.

“El govern de Joan Ribó es preocupa i s’ocupa per dignificar totes les instal·lacions municipals que ofereixen un servici a la ciutadania i amb aquestes obres millorem les condicions actuals d’aquesta futura biblioteca”, ha explicat Notario.

El pressupost d’adjudicació ha arribat als 47.917 euros i el termini estimat d’execució és de 45 dies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =