25n
25N
25N

L'Ajuntament impulsa el consum local i responsable

Emiliano García ha presentat la campanya amb motiu del Dia Mundial de les Persones Consumidores

L'Ajuntament impulsa el consum local i responsable
09/03/2020 -

L’Ajuntament ha habilitat un punt d’informació als mercats municipals de Russafa, Rojas Clemente, Cabanyal i Castella «per conscienciar la ciutadania de l’impacte social i ambiental del consum». Aquesta acció s’emmarca en la campanya de sensibilització elaborada, amb motiu del Dia Mundial de les Persones Consumidores, que se celebra el 15 de març i sota el lema «Encara estem a temps. Pensa globalment, consumeix localment».

El regidor de Salut i Consum, Emiliano García, i la directora general de Consum de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Ofelia Gimeno han presentat aquesta campanya Impulsada per la Generalitat amb la col·laboració de l’Ajuntament i diferents associacions que treballen pels Drets de les Persones Consumidores. En el punt informatiu del Mercat de Russafa, l’edil ha ressaltat que, tal com diu el lema, «som a temps de fer xicotets gestos en la nostra rutina diària, i reflexionar i interioritzar que en dur a terme algunes actuacions, com ara elegir els nostres productes de forma racional i responsable, reduirem la nostra petjada ecològica».

L’objectiu municipal, segons ha ressaltat Emiliano García, «és fer arribar a la població mesures per a poder reutilitzar, reduir i reciclar, així com adquirir hàbits de consum que, a més, afavorisca el local».

En la mateixa línia, s’ha manifestat la directora general de Consum de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Ofelia Gimeno, qui ha manifestat que «la persona consumidora és qui té la clau per aconseguir un comerç sostenible i de proximitat». I per això, «el Consell ha previst un Pla Estratègic per a educar a les persones com a consumidores responsables».

La campanya, que compta amb el suport d’associacions de persones consumidores i d’associacions de comerciants, es desenvoluparà fins al 13 de març. Entre aquestes entitats hui han estat presents AVACU, UCE, FACUA COMUNIDAD VALENCIANA, UNAE i ADICAE.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 9 =