25n
25N
25N

València impulsa una convocatòria d'ajudes per a l'adequació dels espais escènics a les mesures sanitàries

València impulsa una convocatòria d'ajudes per a l'adequació dels espais escènics a les mesures sanitàries
01/11/2020 -

La nova convocatòria, dotada amb 250.000 euros, té l’objectiu d’ajudar econòmicament els espais escènics privats per implantar mesures de prevenció sanitària davant la covid-19. Se subvencionaran despeses ja realitzades, com mampares protectores, gels hidroalcohòlics, termòmetres, productes viricides, estores higienitzants, equips de protecció individual i material higiènic tant per a professionals com per al públic.

La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, ha explicat que aquesta nova línia d’ajudes “pretén donar resposta a les necessitats actuals, ja que l’adaptació de les sales escèniques a la situació sanitària comporta uns costos elevats que cobrirem mitjançant aquesta nova convocatòria extraordinària que s’enquadra en el marc per a la recuperació i la reconstrucció de la ciutat en el context de la COVID-19”.

Ibáñez ha posat de manifest que “els espais culturals són llocs segurs, en què no es produeixen contagis, i que estan complint a la perfecció amb els protocols i les mesures sanitàries”. “La cultura és segura i anime la població a assistir i gaudir dels espectacles culturals”.

La convocatòria, en règim de concurrència competitiva, ha sigut aprovada aquest divendres a la Junta de Govern Local. El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals, a comptar des de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV).

Es consideren despeses subvencionables aquelles que hagen sigut realitzades i pagades des del 15 de març de 2020 fins a la data de presentació de la sol·licitud.

Se subvencionarà el 100% del total de les despeses subvencionables fins a un màxim de 15.000 € per sol·licitud. La persona o entitat sol·licitant haurà de presentar les corresponents factures i justificants. L’espai escènic objecte de la subvenció ha d’estar ubicat al terme municipal de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =