25n
25N
25N

València i Jerez reediten el Pack Afició

El ‘Pack Afició’ té un preu de 99€, els aficionats podran comprar-ho a partir del 30 d’este mes per a presenciar les carreres des de la graderia R9 en el traçat andalús i des de la Tribuna Roja a Cheste

València i Jerez reediten el Pack Afició
14/11/2016 -

El director general del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert, el vicepresident de CIRJESA societat gestora del Circuit de Jerez, Santiago Galbán i el director del Circuit de Jerez, Cornelio Vetla han signat l’acord de col·laboració per a l’engegada d’una entrada conjunta per a assistir al Gran Premi d’Espanya i al Gran Premi de la Comunitat Valenciana de la temporada 2017.

L’entrada que ja es va oferir amb notable èxit en 2015, es denomina ‘Pack Afició’ amb un import únic de 99 euros, se situarà en la Tribuna R9 en el traçat de Jerez, mentre que en el circuit valencià se situarà en la Tribuna Roja.

A més, este Pack inclou la visita al Museu del Motor del Circuit de Jerez, mentre que en el circuit valencià els aficionats gaudiran d’un esmorzar gratuït.

L’entrada es podrà comprar de forma conjunta per als Grans Premis de Jerez, previst per al 7 de maig de 2017, i Comunitat Valenciana, programat a Cheste per al 12 de novembre, des del 30 de novembre en les plataformes de venda en línia de tots dos circuits www.circuitvalencia.com i www.circuitodejerez.com

Gobert ha assenyalat que es tracta d’una “iniciativa ideal per als aficionats entre dos dels esdeveniments esportius més potents que es duen a terme en tot el territori espanyol”.

Galbán ha declarat que un dels principals objectius serà aconseguir una col·laboració total entre els circuits en la qual sempre es treballarà en benefici de l’aficionat: “L’estupend ambient de València és molt semblat al de Jerez. Es tracta d’una festa que vivim amb passió i, com ha dit Gonzalo, la unió fa la força.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + nou =