25n
25N
25N

València és la segona ciutat espanyola amb més hotels pet-friendly

Espanya se situa en el lloc número 12 dels països amb més hotels que accepten mascotes

València és la segona ciutat espanyola amb més hotels pet-friendly
12/12/2017 -

Les mascotes formen part de la nostra família. Per això, cada vegada més, es duen a terme noves mesures, com les platges o els restaurants dog-friendly, per a permetre l’accés a aquests adorables animals de companyia i, així, poder compartir amb ells més moments. En aquest sentit, Europa és una de les millors destinacions per a viatjar en companyia de la teua mascota, ja que compta amb més del 40% dels hotels que accepten l’entrada de xicotets animals de companyia.

Bé és cert que les ciutats costaneres i hotels vacacionals solen ser els que més accepten a gossos i gats en les seues habitacions, enfront dels hotels cèntrics de les ciutats. No obstant això, la qual cosa és inevitable és que el nombre dels hotels pet-friendly estan augmentant en els últims anys, a causa de la gran demanda d’aquest tipus de servei. I és que, d’acord amb l’estudi realitzat per Traber, un 7,4% de les cerques hoteleres consulten si un hotel accepta o no mascotes.

Concretament, Espanya se situa en el lloc número 12 dels països amb major percentatge d’hotels pet-friendly, sent Madrid la ciutat que compta amb més hotels que accepten mascotes – 111 hotels d’entre els 621 amb els quals compta aquesta ciutat. Així mateix, València ocuparia el segon lloc amb un 17% d’hotels pet-friendly, tan sols un punt menys que Madrid, seguida de Barcelona amb un 16,7%, Sevilla amb un 16,3% o Marbella amb un 15,1% dels hotels.

Per davant d’aquestes ciutats espanyoles es trobarien altres ciutats europees com Berlín (Alemanya) que compta amb un 55% d’hotels pet-friendly, París (França) amb un 37% o Nova York (Estats Units) que la xifra es mou entorn del 32% d’hotels que accepten mascotes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =

Valencia activa
bombers
Valencia activa