25n
25N
25N

Torna a València la Holi Run

Aquest diumenge, 2 d’abril, a les 10.00, començarà la Holi Run

Torna a València la Holi Run
01/04/2017 -

Diumenge que ve, 2 d’abril, a les 10.00 hores, València acull la cinquena edició de la Holi Run. Tant el tret d’eixida, com l’arribada a meta serà en el carrer Les Barraques del Figuero amb el carrer Adolfo d’Azcarraga. La carrera més acolorida t’està esperant.

La Holi Run és una carrera inspirada en el Holi, una festa de colors tradicional en l’Índia, que té com a principal objectiu celebrar la felicitat i l’alegria. Els participants podran realitzar el recorregut corrent, caminant o, si els ve de gust, ballant. I és que no hi ha hora d’arribada.

La Holi Run València constarà de 5 quilòmetres. Però a més, en cada quilòmetre, els participants seran ruixats amb pols de diferents colors. Unes pólvores naturals, que no provoquen al·lèrgies, encara que es recomana utilitzar ulleres de sol o mocador si eres sensible a la pols.

L’únic requisit per a participar és vestir de blanc i, per descomptat, tenir el teu dorsal. El preu de les inscripcions de la Holi Run és de 18 euros a partir de 13 anys, 16 euros entre 8 i 12 anys, 7 euros per als menors de 7 anys i, si eres un grup de més de 4 persones, et costarà 17 euros per persona.

Per a arreplegar els dorsals, que aniran junt amb una samarreta i una bosseta de pols, hauràs d’acudir el divendres 31 de març, d’11:00 a 19.00 hores, o el dissabte, 01 d’abril, d’11:00 a 19.00 hores, al Centre Comercial Gran Túria, Planta Alta, local 230 o Plaça Europa, Xirivella (València).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − 5 =