València habilitarà una zona en memòria de les nostres mascotes

Encara es desconeix el lloc exacte on se situarà aquesta zona de record per a les mascotes

València habilitarà una zona en memòria de les nostres mascotes
24/09/2018 -

Que la societat, cada vegada, està més conscienciada sobre la cura i respecte cap als animals és un fet. Ja són molts els bars i hotels en els quals es permet l’entrada a les nostres mascotes, per no parlar de la platja dog-friendly de Pinedo que, any rere any, va augmentant la xifra de banyistes. I és que les nostres mascotes ens acompanyen en el nostre dia a dia, fins al punt de convertir-se en un membre més de la família.

Per això, la comissió de Medi ambient ha acordat que València compte amb una zona de record per a les mascotes. Encara es desconeix el lloc exacte, encara que s’estan barrejant diferents localitzacions, com el Parc de Vivers o el Cementeri General de València, i tampoc se sap si s’habilitarà un arbre o s’optarà per algun tipus de monument. Però la veritat és que la nostra ciutat comptarà amb una zona perquè tots aquells que ho desitgen puguen col·locar una cinta en memòria de les seues mascotes.

Aquesta proposta era una petició de la regidora Lourdes Bernal, que va tenir molt bon acolliment. “Els animals de companyia són una part fonamental en moltes famílies. A través d’Arcadys, moltes persones que han patit pèrdues d’animals propers ens han fet arribar la necessitat de tenir un lloc on recordar a la seua mascota“. Bernal va proposar habilitar un arbre per a eixa fi, però, finalment, tot apunta al fet que s’optarà per un altre element, ja que l’ordenança municipal no permet manipulacions sobre arbres i plantes en espais públics.

Així i tot, l’Ajuntament de València està conscienciat en la importància de la cura dels animals i treballaran per a trobar una altra solució. De moment, des de la regidoria de Benestar Animal, encapçalada per Glòria Tello, s’ha llançat la campanya ‘Adopta’l’, amb 80 fotografies de gossos, gats i animals exòtics dels centres d’acolliment de Benimàmet i Natzaret, amb l’objectiu de fomentar l’adopció responsable i frenar l’abandó d’aquests companys de viatge.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 4 =

movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
punt cat
anna i la maquina del tiempo
alcasser
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019