25n
25N
25N

Mobilitat Sostenible posa en ús els nous aparcaments provisionals a Font de Sant Lluís, Mont-Olivet i Benicalap

Es dona ús provisional a 10.370 m² de solars municipals, que suposen 443 places d’estacionament, 15 d’elles per a persones amb mobilitat reduïda (PMR)

Mobilitat Sostenible posa en ús els nous aparcaments provisionals a Font de Sant Lluís, Mont-Olivet i Benicalap
05/02/2021 -

L’Ajuntament de València ha posat en ús els aparcaments provisionals previstos en els solars situats entre els carrers Flor de Maig i Pintor Jover (Font de Sant Lluís), al carrer Castellonet de la Conquesta (Benicalap) i entre els carrers Nino Bravo i Alcalde Gisbert Risco (Mont-Olivet). Quasi un mes després que el servici municipal de Mobilitat Sostenible iniciara els treballs d’adequació, l’Ajuntament posa aquests espais a la disposició de la ciutadania.

Amb aquesta actuació, que ha dut a terme la mercantil Grup Bertolín SAU, «hem millorat, d’una banda la situació d’insalubritat en la qual es trobaven recurrentment aquests solars a causa de les pluges i del seu ús irregular; i per un altre acabem amb el risc d’accident que es produïa precisament per eixe accés il·legal que abans es feia per les voreres», ha explicat apuntat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

En el cas del solar de 5.600 m² situat entre els carrers Nino Bravo i Alcalde Gisbert Rico, alberga un total de 237 places (7 d’elles per a Persones amb Mobilitat Reduïda, PMR). Per part seua, el solar de Castellonet de la Conquesta, de 3.150 m², alberga 136 places (4 PMR), mentre que els 1.620 m² de Flor de Maig alberguen 70 places (4 PMR). Tots els aparcaments s’han pavimentat i senyalitzat adequant l’accés i l’eixida, i establint les mesures de canalització d’aigües necessàries per a evitar la formació de tolls en cas de pluges.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 12 =

museo prehistoria