25n
25N
25N

València habilita una nova residència per a persones sense sostre en un convent que atendrà a altres 23 usuaris

València habilita una nova residència per a persones sense sostre en un convent que atendrà a altres 23 usuaris
27/03/2020 -

La regidora de Servicis Socials de l’Ajuntament de València, Isabel Lozano, ha anunciat que des d’ahir està en funcionament una nova residència per a persones sense sostre en un convent gestionat per l’empresa Novaterra a Torrent, que ofereix atenció a altres 23 persones. Aquest recurs se suma a les 162 places ja habilitades en la residència esportiva de la Petxina i en dos hostals de la ciutat (la Barraca, al passeig de Neptú i Stella Maris, a la plaça del Tribunal de les Aigües). Així, l’Ajuntament incrementa les places extra d’urgència fins a les 185.

“Hem adjudicat un contracte de servici d’allotjament i atenció social per a persones sense llar en el Centre Temporal situat en el carrer Ave Maria de Torrent que disposa de 23 places, a favor de l’empresa Novaterra, durant un mes per import de 56.742,40 euros. El contracte podrà prorrogar-se per períodes diaris en funció de l’evolució de la crisi sanitària, sent el preu diari del servici de 1.830,40 euros”, ha manifestat Lozano.

L’Ajuntament de València ha contractat per a aquest recurs un servici d’acompanyament social diürn i nocturn de les persones derivades, servici diari d’esmorzar, dinar i sopar per a les 23 persones, neteja i desinfecció de les d’instal·lacions, servici de bugaderia, subministraments d’aigua, llum i gas i subministrament de materials d’higiene personal.

La regidora Lozano ha explicat que “l’Ajuntament de València continua treballant en el marc d’oferir habitacions individuals a les persones sense sostre de la ciutat per a minimitzar al màxim els contagis de coronavirus en el col·lectiu. A més, continuem treballant per a sumar nous recursos i en la mesura que estiguen en funcionament anirem informant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 16 =