25n
25N
25N

València ha registrat 52 casos positius de Covid-19 en els últims 14 dies

La Generalitat Valenciana ha fet públics els llistats per municipis de l’afecció de la Covid-19

València ha registrat 52 casos positius de Covid-19 en els últims 14 dies
28/05/2020 -

Tal com va anunciar el president de la Generalitat, Ximo Puig, hui, la Conselleria de Sanitat ha fet públic el llistat amb les dades de l’afecció el virus Covid-19 per municipis, en el qual es reflecteix el nombre de persones contagiades per coronavirus en els últims 14 dies així com el nombre de persones mortes o els PCR que s’han anat realitzant. Un llistat que no s’havia fet públic abans perquè existia un risc d'”estigmatització”.

En el cas de València ciutat, les dades mostren que, en els últims 14 dies, tan sols 52 persones van donar positius a través de les proves PCR. No és tan optimista la xifra de persones mortes, que s’eleva a 242. Finalment, un altre de les dades que s’ha donat a conéixer és que, a la ciutat de València, s’han registrat per PCR un total de 2.088 casos.

La Comunitat Valenciana continua avançant en el procés de desescalada de manera favorable. De fet, la Conselleria de Sanitat ha demanat el passe a la fase 2 de tot el territori valencià, i tot apunta al fet que podria fer-se efectiu a partir del pròxim dilluns, 1 de juny. Una bona notícia que permetrà una major flexibilització de les mesures decretades per l’estat d’alarma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 7 =

museo prehistoria