caixa popular

València celebra la Festa de l'Orgull LGTB en la Plaça de l'Ajuntament

A les 19.30 hores començarà la Manifestació de l’Orgull LGTB

València celebra la Festa de l'Orgull LGTB en la Plaça de l'Ajuntament
24/06/2017 -

La ciutat de València celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGTb aquest dissabte, 24 de juny, a partir de les 19.30 hores, moment en el qual començarà, des de l’emblemàtica Porta del Mar, la Manifestació de l’Orgull LGTB. Sota el lema ‘Exigim un món lliure per a ser com som’, que fa referència als atacs cap a la comunitat LGTB que s’han produït a Txetxènia, els valencians eixiran al carrer per a reivindicar la diversitat sexual i de gènere.

Després de la manifestació, la Plaça de l’Ajuntament de València acollirà la Festa de l’Orgull LGTB, que començarà a les 21.30 hores, i en la qual els assistents podran gaudir de bona música fins a les 03.00 hores. Serà l’artista drag i actriu de teatre, Liz Dust, l’encarregada de dirigir aquesta gran nit sobre un escenari pel qual passaran artistes com Roser, Sonia Madoc, Soraya Naoyin, Fruela, Yeyo, Lara Sajén, Dj Suri, Marien Baker, The Pop Kids, Óscar Liv, Rafa Star, Eterno, Markus dB i Boccachico.

La primera manifestació de l’Orgull LGTB en la nostra ciutat va tenir lloc l’any 1979. Al voltant de 5.000 persones van participar en aquesta protesta convocada pel ‘Movimento de Liberación Sexual del País Valenciano’ (MAS-PV). Des de llavors, la participació en aquestes manifestacions ha anat augmentant i, actualment, compta amb el suport de nombroses entitats i associacions.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

sempre teua