25n
25N
25N

València Extra continua sumant nous lectors en el seu quart aniversari amb una mitjana de 200.000 usuaris

Durant la setmana les xarxes socials de València Extra compartiran els missatges de representants públics, entitats socials i culturals que hem rebut en la nostra redacció

22/06/2020 -

El 22 de juny de 2016 va arrancar oficialment un nou diari digital de proximitat: València Extra. De fet han passat més de 1456 dies de notícies, entrevistes, reportatges de València i de les seues comarques.

La proximitat ha sigut des de l’inici l’eix central del diari des del cap i casal fins a la resta de principals comarques valencianes. Així l’equip de València Extra ha entrevistat els protagonistes autonòmics i locals per a analitzar les principals claus.

D’entre les notícies viscudes, sens dubte per als valencians va ser històric el reconeixement de la Unesco a les Falles com ben immaterial patrimoni de la Humanitat. Recorregut per les falles de secció especial, entrevistes amb les falleres majors però també una visita a les falles de les comarques de l’Horta per a viure-les en primera línia.

Però València i les seues comarques han viscut molts canvis. La mobilitat ha sigut fonamental i ha ocupat moltes notícies en el diari de proximitat: des del reconeixement a l’anell ciclista de València als nous carrils bici. Sens dubte la transformació definitiva ha arribat enguany amb la conversió en zona de vianants de la Plaça de l’Ajuntament que se suma al nou a la plaça de Bruixes i la Reina.

“Per als nostres redactors la prioritat és acostar les notícies més pròximes i les claus de l’actualitat en clau valenciana perquè pensem que és necessari informar d’allò més pròxim que moltes vegades no ocupa les portades dels mitjans generalistes”, assenyala el director de València Extra, Alejandro Ladrón de Guevara.

El diari ha viscut més de 4 processos electorals quasi tots nacionals però també les primeres eleccions autonòmiques des de la seua arrancada i les primeres municipals on el PSPV va tenyir de roig pràcticament tota la Comunitat Valenciana i va recuperar la Diputació de Castelló.

D’aquests quatre anys sens dubte hem viscut moments únics com una moció de censura que va tirar avant a Espanya que va permetre a Pedro Sánchez arribar a la Moncloa i la notícia que cap volíem que es fera realitat: una pandèmia mundial que ha viscut tothom obligant a un confinament de més de 2 mesos i cancel·lacions històriques de festes com les Falles o la Magdalena.

La pandèmia de la Covid-19 ha suposat un esforç addicional per a tot l’equip que ha viscut des de l’inici tots els principals focus informatius per a acostar aquesta crisi des de la proximitat i oferir pràcticament el minut a minut amb tots els seus protagonistes.

Aniversari especial amb sorpreses durant tota la setmana

La crisi de la pandèmia ha modificat els plans de l’equip de València Extra per a celebrar un esdeveniment presencial amb tots. No obstant això, té preparades sorpreses durant aquesta mateixa setmana per a viure aquest aniversari tan especial.

Des d’aquest dilluns i fins al divendres, les xarxes socials de València Extra compartiran missatges de representants polítics autonòmics i locals, col·lectius socials, organitzacions veïnals i companys i companyes d’À Punt amb el seu particular missatge. A final de la setmana compartirem i editarem totes les felicitacions en diferents vídeos.

A més, aquesta setmana des del fan page de València Extra de Facebook es podran viure algunes notícies en directe i en primera persona com el futur asfaltat de la Plaça de l’Ajuntament. També l’equip del diari analitzarà cada dia cap dels continguts amb tots vosaltres i les principals claus.

Gran resposta de l’audiència des del seu inici

València Extra va arrancar el juny de 2016 amb una mitja audiència al juliol de 10471 lectors i unes 20230 visites. Progressivament el mitjà ha crescut en aquests quatre anys fins a aconseguir una mitjana de 200.000 lectors.

El mes de maig passat va aconseguir els 230783 lectors i una mitjana de visites de 347644 segons les dades publicades per l’auditora OJD i que poden ser consultats en el seu web. També les seues xarxes socials han continuat creixent en tots els seus perfils: facebook, twitter, instagram i youtube.

València Extra exporta el seu model a Castelló i Alacant

El diari digital ha apostat per la proximitat en la nostra llengua per a acostar les notícies de les nostres comarques. Així va decidir llançar Castelló Extra i Alacant Extra per a poder cobrir tot el territori de la Comunitat Valenciana des dels seus diaris de proximitat.

El grup ha continuat editant números especials en paper temàtics per acostar-nos als lectors des d’una publicació més d’anàlisi. El mes de març passat es va editar un específic dedicat a la igualtat.

El CEO del grup de València Extra, David Rodríguez, ha assenyalat que el repte de futur a mitjà termini és apostar per un sistema de subscripcions que puga aportar un valor afegit als nostres lectors.

L’equip ha participat en un vídeo en la redacció de València Extra per a compartir amb tots aquests quatre anys on agraeix una vegada més la fidelitat dels nostres lectors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 18 =