caixa popular

València Extra tanca setembre com el millor mes de la història

Ja supera les 150.000 pàgines vistes, en concret 156.051, més de 50.000 visites més

València Extra tanca setembre com el millor mes de la història
06/10/2017 -

Tornem a estar d’enhorabona i és gràcies a la vostra confiança. València Extra ha tancat aquest mes de setembre com el millor de la història d’aquest diari digital audiovisual. Amb la seua ferma aposta pel contingut audiovisual, el valencià i el contingut de proximitat, ha superat les 150.000 visites/mes, en concret 156.051 visites entre la web i l’app.

Sens dubte més d’un 25% d’augment pel que fa a la resta de mesos i una evolució constant i creixent des que València Extra va començar el juny de 2017. Així mateix, comptem amb la confiança de més seguidors i lectors i lectores habituals. Així, en aquest mes de setembre, València Extra ja supera els 60.000 usuaris, en concret 66.442 usuaris únics entre la web i l’app.

De nou, tot l’equip de València Extra agraeix la confiança en aquest mitjà de comunicació que va complir un any el passat mes de Juny amb el llançament de noves seccions i nous continguts. En aquesta línia, el grup de comunicació valencià segueix preparant noves línies de comunicació i continguts des de la proximitat i amb el marcat accent valencià.

Els continguts més pròxims dels barris de València, la informació propera de l’Horta i les comarques i per descomptat, la informació esportiva es consoliden dia a dia entre els continguts més llegits i comentats entre els nostres seguidors habituals. Precisament volem donar de nous les gràcies als nostres seguidors de Facebook i twitter que cada dia confien en nosaltres per a conéixer l’actualitat més immediata de la nostra terra.

Gràcies per confiar novament en nosaltres per a seguir trencant rècords.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 8 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats