25n
25N
25N

València Extra celebra el seu segon aniversari carregat de novetats

València Extra celebra el seu segon aniversari carregat de novetats
22/06/2018 -

València Extra està de celebració i és que un 22 de Juny de 2016 arrancava la seua aventura aquest mitjà digital valencià. Han passat 2 anys i el mitjà estrenava nova identitat gràfica acompanyat d’autoritats i representants de la societat valenciana. València Extra ha decidit apostar per una renovació completa de la seua imatge d’acord amb el seu estil modern, dinàmic i avantguardista. Per a aquesta renovació, el diari digital valencià ha comptat amb l’agència Tejedor Publicitario, agència valenciana amb més de 10 anys d’experiència que han presentat un canvi integral de tots els seus elements corporatius i transicions en tots els seus canals. Hui celebrem aquest particular aniversari amb grans novetats que estan a punt d’arribar als nostres lectors.

Arriba el primer suplement en paper gratuït en valencià amb un recorregut per totes les nostres festes, tradicions, oci i molt més. +Extra està a punt per a arribar als carrers dels valencians

Nou canal infantil de València Extra

Contes animats, manualitats per a compartir moments en família o llibres infantils formaran part de la nova secció infantil que arribarà molt prompte a la web de València Extra.

“Peguem de nou una volta al concepte de diari digital on a més d’informació, volem oferir propostes per a tots els públics i per a gaudir en família, així és el nou diari digital 3.0“, afegia el director de València Extra.

OJD, transparència amb tots

València Extra sempre ha sigut transparent i a partir del pròxim mes de Juliol publicarà totes les seues dades d’audiència a través de la coneguda empresa d’auditories OJD. D’aquesta forma, cada vegada totes les dades de la nostra audiència seran públics per als nostres lectors i per a tothom.

Dos anys per a un mitjà digital passen molt ràpidament però novament volem donar les gràcies a tots per la confiança en aquest diari i pel creixement constant que seguim rebent dia a dia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

CCCC
torrent