25n
Orgull
Orgull

València Extra a punt de tancar un Juliol de rècord

El diari digital ja ronda les 30.000 visites en el mes

València Extra a punt de tancar un Juliol de rècord
29/07/2016 -

A punt de tancar el primer mes real del naixement del diari després de poc més d’una setmana de Juny, València Extra ja ronda les 30.000 visites reals segons Google Analytics. El diari digital ha registrat importants pics d’audiència i continguts virals tant amb els seus reportatges més locals com també amb les entrevistes als principals alcaldes i protagonistes de la ciutat de València.

Google també ha premiat el treball d’aquest mitjà de comunicació. València Extra ja està posicionat a la primera pàgina i com a primera opció. Però sens dubte la dada més representativa és la resposta de les nostres xarxes socials on cada dia rebem més interaccions dels nostres lectors. D’aquesta forma, el diari està per sobre de tota la competència directa en interaccions dels seguidors. En Facebook,  la nostra fan Page supera ja els 2.400 seguidors.

Amb poc més d’un mes online, València Extra ja supera en visites a altres mitjans de comunicació digitals que porten anys i tot gràcies a vosaltres. Des de l’equip de redacció volem donar les gràcies a tots els nostres seguidors pel vostre suport.

Batalla dels Flors

Diumenge que ve València Extra es bolcarà de ple en un dels actes més importants de la nostra ciutat. Tradició, Història i la nostra Cultura Festiva es donen cita en la Batalla de Flors que aquest any compleix 125 anys.

Estarem allí en directe on compartirem amb tots vosaltres les millors imatges que podreu veure a la nostra web. Així mateix el dilluns comptareu amb un ampli reportatge amb tots els detalls d’aquesta cita.

València Extra Estiu

Dilluns que ve arrenca agost però València Extra no descansa. Prepararem interessants reportatges d’oci, platja, rutes gastronòmiques i moltes altres sorpreses que podreu veure a la nostra web en les propostes més destacades per al mes d’agost.

Més informació

1 Comentari

  1. Rafa
    Rafa juliol 30, 21:46

    Cada vegada m’agrada més esta pàgina. Només em falta un poquet més d’opinió i d’editorial, que us mulleu un poquet més. Espere que poc a poc aneu trobant la vostra línia i us comprometeu amb el canvi al nostre país.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =