25n
25N
25N

València Extra, 3 anys al teu costat

L’empresa editora de València Extra celebra el seu tercer aniversari amb un pla d’expansió territorial per als pròxims 4 anys

València Extra, 3 anys al teu costat
22/06/2019 -

Hui València Extra compleix 3 anys d’informació constant sense interrupcions. Tres anys d’actualitat, d’eleccions, d’entrevistes, de reportatges, però sobretot 3 anys al vostre costat.

El diari digital valencià va arrancar la seua marxa el 22 de juny de 2016. En aqueix moment, va congregar a la societat valenciana a un esdeveniment de presentació amb actuacions musicals i representants de la vida pública a la sala la Muralla. València Extra ha apostat des del principi per un valor diferencial: la proximitat.

‘En l’actualitat amb una mitjana de 140.000 usuaris únics col·loca a aquest grup de comunicació entre els 10 mitjans més llegits de la Comunitat Valenciana, segons el rànquing de OJD.’

La proximitat ha sigut l’eix de la informació a través de notícies, reportatges pròxims, entrevistes, totes elles de punta a punta del nostre territori. Cada dia el digital ha obert amb diferents temes de societat, economia, política, cultura.

Un creixement de rècord en un temps rècord

Sens dubte el millor regal per a aquest mitjà ha sigut el suport de la nostra audiència. Cada dia des del principi aquest diari digital valencià ha superat les seues expectatives. D’un 2016 amb una mitjana de 30.000 lectors, s’ha aconseguit en l’actualitat una mitjana de 140.000 usuaris únics col·locant a aquest grup de comunicació entre els 10 mitjans més llegits de la Comunitat Valenciana, segons el rànquing d’OJD.

El suport al treball informatiu d’aquest mitjà de comunicació, ha deixat grans rècords d’audiència. Especialment, el més cridaner ha sigut el d’aquest mes de març de 2019 amb 264.835 usuaris i més de mig milió de pàgines visitades amb 502.052.

Va arribar la nova identitat corporativa

Amb el segon aniversari del mitjà digital, va arribar una celebració on l’empresa responsable de València Extra va presentar importants novetats. Sens dubte, la més destacada va ser el canvi d’identitat corporativa que suposava un nou pas cap a la creació del grup comunicatiu de València Extra. Aquesta nova identitat corporativa continuava apostant pels colors negre i taronja i mantenia una versió monocroma en taronja i blanc.

A la presentació de la nova identitat corporativa, van acudir rostres de tota la societat valenciana, entre ells el Conseller d’Hisenda, Vicent Soler, així com la vicepresidenta de diputació, Maria Josep Amigó i els síndics de Corts, Manolo Mata i Fran Ferri. També van acudir diferents alcaldes de l’horta i els regidors de l’Ajuntament de València, Neus Fábregas i Pere Fuset.

Un espai únic: Converses

L’espai de Converses és un producte audiovisual 100% de València Extra amb un procés minuciós de postproducció. Però a més, la posada en marxa i l’espai també formen part d’aquest producte informatiu audiovisual.

Per les càmeres de València Extra, han passat alguns dels polítics més destacats com l’alcalde de València Joan Ribó, Sandra Gómez, Pere Fuset o Carlos Galiana, entre altres. La Vicepresidenta, Mónica Oltra o el vicepresident segon, Martínez Dalmau, han sigut alguns dels rostres més destacats que van passar pels focus davant el nostre director, Alejandro Ladrón de Guevara.

“La proximitat és nostra essencial i per aqueixa mateixa raó, l’espai Converses té un estil molt singular que va molt lligat a com som tot l’equip que integra València Extra”, assegura el director del mitjà, Álex Ladrón de Guevara.

Expansió territorial: Castelló i Alacant Extra

Recentment, el grup editorial ha llançat les dues marques germanes de València Extra. Es tracta de Castelló Extra i Alacant Extra. Tots dos naixen des de la proximitat apostant per continguts pròxims que aniran ampliant la informació territorial i comarcal de cadascun dels dos nous diaris de comunicació.

Igual que València Extra, tots dos diaris aposten per continguts pròxims, espais audiovisuals que aniran creixent en els pròxims mesos i continguts també exclusius en valencià. “Volem continuar apostant per vertebrar tot el territori a través de continguts informatius pròxims amb la mateixa filosofia que València Extra”, assenyala David Rodríguez, CEO del grup de comunicació.

El suplement en paper que aporta un valor afegit

Extra de Valencia ExtraValència Extra ha llançat un suplement en paper amb valors d’especialització. D’aquesta forma, cada semestre, el grup editorial ha llançat ja dos números de Extra de València Extra: un dedicat a les festes populars i en segon dedicat al balanç polític de cada municipi. Per aqueixa raó, un dels pròxims objectius serà reforçar aquesta aposta en format paper, gratuït i pròxim que continuarà arribant a València i a les comarques pròximes amb destacades novetats que el grup editorial anunciarà pròximament.

El grup de comunicació valencià afronta el repte de continuar estant al vostre costat a través de les diferents plataformes de comunicació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna