25n
25N
25N

València exhibeix el seu model ciclista a Dublín

El regidor Giuseppe Grezzi participarà en la conferència «Ciutats i Regions per la bicicleta»

València exhibeix el seu model ciclista a Dublín
25/06/2019 -

L’Ajuntament de València estarà representat al Congrés Mundial de la Bici, que se celebra enguany en Dublín. Concretament, el regidor Giuseppe Grezzi participarà demà en esta trobada per exposar els aconseguiments de la ciutat en matèria de mobilitat ciclista.

Giuseppe Grezzi intervendrà, junt al vicealcalde de París, Christophe Najdovski, i l’ex regidor de Mobilitat de Cophenague, Morten Kabell, en la conferència «Ciutats i Regions per la bicicleta».

La jornada es perllongarà durant quatre dies, amb conferències per tractar diversos aspectes com són, entre altre, l’ús de la bici, el canvi de model de mobilitat, l’impacte ecològic, les tecnologies, les smart cities o ciutats del futur.

Amb motiu d’esta cimera també se celebrarà una fira amb moltes empreses, ambaixades i agències de la bici on també estarà present l’Agència de la Bici valenciana on s’explicarà el cas de València, “amb la seua aposta per la bici, per aconseguir la ciutat del futur amb un canvi de model de mobilitat i els efectes positius que comporta-hi».

Entre el públic, hi haurà líders mundials de ciutats, regions i països protagonistes per l’impuls de la bici i el disseny de les ciutats del futur. En paraules del regidor Giuseppe Grezzi, “es tracta d’un marc immillorable per a intercanviar experiències, conèixer projectes i mesures, promoure la nostra ciutat i contactar amb totes les realitats, siguin públiques siguin privades».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 2 =

Informacion coronavirus