25n
25N
25N

València estudia la possibilitat de celebrar la Missa d'Infants i una processó de la mare de Déu

València estudia la possibilitat de celebrar la Missa d'Infants i una processó de la mare de Déu
20/04/2021 -

La regidora d’Activitats, Lucía Beamud, sol·licitarà una reunió a la Conselleria de Sanitat Universal i una altra amb els representants de la Basílica i dels seguidors de la Verge “per tal d’arribar a un acord sobre la celebració de la Missa d’Infants i d’una processó de la mare de Déu”.

“Des de l’Ajuntament de València tenim tota la bona intenció i tota la bona disposició d’arribar a acords i de mediar. Entenem que la situació epidemiològica ha millorat substancialment i, a més, cal recordar que el govern d’Espanya ha anunciat la fi del decret de l’estat d’alarma el 9 de maig. Per això, ens agradaria poder arribar a una sèrie d’acords i poder fer alguna modificació al decret de la Conselleria de Sanitat que impedeix la celebració d’este acte”, ha detallat la regidora Lucía Beamud.

D’esta manera, l’Ajuntament de València, que simplement executa i dona permisos a les activitats d’acord amb els decrets emesos per la Generalitat per la situació de Covid-19, com és este cas, buscarà la manera de poder arribar a un acord que permeta la celebració de La Missa d’Infants “per ser un dels moments més emotius de el dia de la Mare de Déu dels Desemparats”.

“L’Ajuntament de València es regeix per les normes i els decrets que dicta la Generalitat Valenciana per l’actual situació de pandèmia, però si podem fer alguna cosa perquè s’arribe a un acord entre les dos parts, prenent com a base les dades epidemiològiques actuals favorables i canviant algun plantejament per part de l’acte de la Basílica, farem tot el possible perquè així siga”, ha conclòs Beamud.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − set =

museo prehistoria