25n
25N
25N

València estrena campanya animalista d'estiu: "No abandones. Qui perd un amic, perd un tresor"

València estrena campanya animalista d'estiu: "No abandones. Qui perd un amic, perd un tresor"
23/07/2019 -

La regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, ha presentat hui la nova campanya contra l’abandonament animal en els mesos d’estiu que ha posat en marxa l’Ajuntament de València. Es tracta de la quarta edició d’una campanya d’estes característiques que realitza la regidoria i que busca conscienciar a la ciutadania en este problema i fomentar l’adopció responsable d’animals.

La regidora Glòria Tello ha dit que «la campanya d’este estiu no sols és fonamental pel fet que incideix en els mesos més crítics de l’any pel que fa a abandonament animal, sinó que a més, es complementa amb la resta de campanyes i accions que la Regidoria de Benestar Animal ha desenvolupat i continuarà desenvolupant perquè la societat aposte decididament per la protecció i pel benestar dels animals a la nostra ciutat».

L’estudi Yinsen, format per Lorena Sayavera i María Pradera, ha sigut l’encarregat de dissenyar la campanya en contra de l’abandonament animal. S’han seleccionat fotografies en blanc i negre per a crear una escena dramàtica i realista. En el centre, un gos o un gat, segons el cas, al voltant d’un aclaparador espai blanc que comunica solitud i abandonament. En combinació amb la imatge, li acompanyen les frases «No abandones. Qui perd un amic, perd un tresor».

«L’abandonament animal és un dels problemes que més es produeix en estes dates estiuenques, molts propietaris no saben què fer amb ells a l’hora d’anar-se’n de vacances i decideixen prescindir-ne en comptes de deixar-los amb un familiar, amic o en centres dedicats a cura d’animals, per això la importància d’esta campanya que ja es pot vore en els elements publicitaris repartits pels carrers de la ciutat», ha explicat la regidora.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 13 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020