25n
25N
25N

València és una de les quatre ciutats espanyoles preferides pels viatgers per a visitar museus, segons Jetcost

València és una de les quatre ciutats espanyoles preferides pels viatgers per a visitar museus, segons Jetcost
24/07/2019 -

Madrid, Barcelona, València i Bilbao figuren entre una selecció de 35 ciutats que destaquen per la seua oferta museística, segons una enquesta realitzada pel cercador de vols i hotels Jetcost.

Aquestes quatre ciutats figuren entre les 19 ciutats europees seleccionades al costat d’altres ciutats europees com Milà, Londres, Amsterdam, Brussel·les, Copenhaguen, Estocolm, Roma, París, Berlín, Praga, Florència, Viena, Atenes, Anvers i Moscou.

Segons dades reflectides per l’enquesta, un 67% dels turistes trien les seues destinacions de vacances en funció dels museus que poden visitar. En, València té el Museu de les Ciència Príncep Felip, el Museu de Belles arts de València i el Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries González Martí entre els més destacats.

Els enquestats havien de triar les seues ciutats favorites per a visitar museus de diferent tipus en funció de la seua varietat, quantitat i qualitat, a més de destacar quins els havien interessat més i alguns que els hagueren sorprés. En el cas de Madrid, el més esmentat va ser el Museu del Prat al costat dels altres dos del ‘Triangle de l’Art’, el Thyssen-Bornemisza i el Reina Sofia. A aquests els segueix el Museu Arqueològic Nacional i el Tour Bernabéu.

A Barcelona el Barça Stadium & Museum ha sigut l’enclavament més destacat, seguit del Teatre-Museu Dalí i el Museu Picasso. Finalment, els usuaris destaquen de Bilbao el Museu Guggenheim Bilbao, el Museu de Belles arts i el Museu Marítim Ria de Bilbao.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 6 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus