caixa popular

València es converteix en l'epicentre de l'emprenedoria europea

València es converteix en l'epicentre de l'emprenedoria europea
13/11/2017 -

València es transforma en l’epicentre de l’emprenedoria europea del 13 al 17 de novembre en acollir, per segona vegada, la València Startup Week, que connectarà emprenedors, inversors i startups.

Aquesta cita innovadora impulsada per Techstars compta amb la col·laboració de VIT Emprèn, la xarxa d’emprenedors innovadors de València que l’Ajuntament de València ha posat en marxa a través de València Activa, i l’Associació Valenciana de Startups, una de les principals acceleradores de startups del món, i compta amb el suport de Techstars Startup Week™.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Emprenedoria de l’Ajuntament de València i encarregada d’inaugurar aquesta trobada, Sandra Gómez, ha assegurat que “València és un ecosistema emprenedor innovador florent cada vegada amb més visibilitat i creixement. Per això, recentment hem entrat en el rànquing de les millors ciutats europees per a emprendre”.

Aquesta cita internacional, concebuda com a punt de trobada del sector, té com a missió donar suport als emprenedors i startups perquè puguen relacionar-se, compartir les seues experiències, sumar esforços i trobar oportunitats de negoci. Durant tota la setmana es realitzaran conferències amb els ponents rellevants a escala nacional i internacional, formació, reptes i esdeveniments de networking, que convertiran la ciutat en un focus de talent i creativitat.

La València Startup Week girarà al voltant de cinc eixos temàtics: innovació, innovació social, fintech, dones en tecnologia i emprenedoria. Els esdeveniments es realitzaran a les seus de The Nest, Valencia LAB, El Molí Lab i Bankia Fintech, com a centres de referència de l’emprenedoria social, innovació i creativitat sostenible.

Les Startup Weeks se celebren en les ciutats més importants del món i són molt més que una sèrie de conferències i trobades, són el gran esdeveniment internacional de la comunitat d’emprenedors i startups.

Gómez ha aprofitat la cita per a anunciar que l’Ajuntament de València ha liderat la creació d’un nou espai físic a la Marina de València, un espai dedicat exclusivament a emprenedors, obert i inclusiu. Un repte assolit gràcies a la col·laboració de l’Associació Valenciana de Startups i la inversió de Circkuit Planet.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris