caixa popular

València encapçala els distintius de qualitat de destinació turística de la Comunitat

València encapçala els distintius de qualitat de destinació turística de la Comunitat
17/05/2017 -

La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha assenyalat que “és la suma de tots –servicis culturals, platges, servicis esportius, restauració, allotjament, servicis d’informació i comerços, entre molts altres– la que permet que l’experiència dels nostres turistes siga única i genuïna”. Gómez ha presidit hui, juntament amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, l’entrega dels distintius de Compromís Qualitat Turística, que encapçala la ciutat de València en nombre de distincions.

En l’acte també ha participat el president de la Cambra de Comerç, Vicente Morata, i durant la presentació dels distintius, la regidora ha afirmat que “la cultura de la qualitat ha de comprendre totes les àrees que conformen l’activitat turística, per a impulsar la qualitat integral i transversal com a bandera del sector turístic valencià”. També ha apuntat que “en matèria de qualitat, la col·laboració publicoprivada és fonamental per a fer de València una destinació turística referent i, de l’activitat turística, un motor clau en l’economia de la nostra ciutat”. “Qualitat –ha afegit– significa capacitat d’adaptació a un entorn turístic canviant, agilitat i aposta per la innovació per a, en definitiva, guanyar competitivitat”.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat “el compromís de l’Agència Valenciana de Turisme per la millora de la qualitat de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana”, i ha subratllat que “la nostra aposta per la qualitat és determinant per a ser competitius en el sector turístic”. Colomer ha reconegut el treball exercit pels servicis distingits i ha donat l’enhorabona “a tots aquells que van veure que el camí de la qualitat és una aposta important, i que suposa un retorn econòmic”.

SERVICIS DISTINGITS EN LA CIUTAT DE VALÈNCIA

València és una de les destinacions que ha apostat pel SICTED (Programa de millora de la qualitat de les destinacions turístiques) i, en l’actualitat, és la primera destinació de la Comunitat Valenciana en nombre de distintius, amb un 10.3% del total regional i el 43,5% de la província de València.

En l’acte celebrat este matí s’han atorgat 74 distincions, entre les quals cal destacar la participació de la Ciutat de les Arts i les Ciències (4 edificis), 8 platges, 7 oficines informació turística, 1 Palau Congressos, 1 Port esportiu (Marina), 1 Convetion Bureau, 19 restaurants, 17 allotjaments, 9 servicis turístics (guies, empreses de turisme actiu, o autocars), 3 Agències de viatges, a més de comerços.

Francesc Colomer ha assenyalat que València “és ja una destinació madura en el SICTED”; per això, ha ressaltat “la dinamització dels grups de millora, els membres dels quals són els servicis turístics de la destinació i que es creen amb l’objectiu de treballar en projectes de millora per a la destinació”.

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) és una metodologia dirigia a la millora contínua en la prestació de servicis turístics que impulsen conjuntament la Secretaria d’Estat de Turisme i les comunitats autònomes per mitjà de la firma de convenis de col·laboració perquè aquestes últimes la implanten en el seu territori. El seu objectiu principal és obtenir un nivell homogeni de qualitat en tots els servicis en què interactua un turista en una destinació, i fomentar entre tots els agents la millora contínua d’aquest a través de la mesa de qualitat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats