25n
Orgull
Orgull

València destinarà més de 3 milions a impulsar l'ocupació juvenil a la ciutat

Bernabé ha presentat un ambiciós programa que combina la formació amb la contractació directa de joves menors de 30 anys

@valenciaactiva

València destinarà més de 3 milions a impulsar l'ocupació juvenil a la ciutat
16/06/2021 -

L’Ajuntament de València llança un programa per a continuar impulsant l’ocupació juvenil, i és que com ha assenyalat la regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, “des del primer dia hem apostat per l’ocupació jove, bé sumant-nos a les diferents iniciatives que es posaven en marxa des de les administracions, com destinant recursos propis”. I precisament, aquest nou programa és el clar exemple.

Amb una inversió, exclusivament municipal, de més de tres milions d’euros, aquest ambiciós pla d’ocupació i formació pretén arribar a quasi 5.000 joves de la ciutat de València. Així, en l’àmbit de l’ocupació, es destinaran més d’1,7 milions a la contractació directa de 100 joves, que treballaran en els diferents departaments de l’Ajuntament, i que se sumaran als contractes realitzats a través d’altres programes d’ocupació com EMCORP o ECOVID.

Com ha explicat Bernabé, “els contractes tindran una duració de 9 mesos, i s’incorporaran a l’activitat de l’Ajuntament a partir del mes de setembre”. Per a accedir a aquest programa serà necessari ser menor de 30 anys i estar inscrit com a demandant d’ocupació tant a València Activa, com en Labora, ja que el procés de selecció es durà a terme, durant els mesos d’estiu, des de totes dues agències d’ocupació.

Respecte a la part formativa, per a la qual es destinaran més d’1,2 milions d’euros, Bernabé ha apuntat que es beneficiaran més de 4.000 joves de la ciutat. D’aquesta manera, aquest programa oferirà tant formacions d’innovació i millora d’habilitats laborals i socials, com a tallers de negociació, com parlar en públic, presentacions d’impacte, com fer una entrevista de treball, millora de currículum o creació del perfil professional en xarxes; com a orientació laboral a través d’un acompanyament individualitzat en les diferents seus de Barris per l’Ocupació.

Així mateix, Bernabé ha assenyalat que “hem doblegat l’assignació pressupostària per a cursos especialitzats, com a modelatge arquitectònic, ciberseguretat o programació i informàtica”. La regidora d’Ocupació ha animat a tota la població jove de la ciutat a inscriure’s a València Activa i sol·licitar informació sobre aquest programa que, sens dubte, augmentarà les dades d’inserció laboral entre els i les joves.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + disset =